2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5096195 بازدید | 66699 پست
آرزو جون منم خییلی به سامی امیدوار بودم ولی با حرفهای شماها دیگه کم کم دارم ناامید میشم.شما میگین سامی برای من خوبه؟؟ بچه ها گزینه های من سامی.نادریان.یزدانفر و فرهنگ هستن.شما میگین باتوجه به بینی ام کدوم مناسب تره؟؟ یه بینی طبیعی شیک میخوام.شایدم نیمه فانتزی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا چرا میخوای این عمل کنی.خوبه که.الان عیبی نداره.عمل کنی هزارتا ایراد پیدا میکنه. میخوای فقط نوکش درست کنی سرش میبره بالاتر و پایه میزاره نوکش بزرگتر میشه که به تناسب اون تیغه هم باید پهنتر بشه و .......بعد کلی عوض میشه
جان عزیزم بینی به این خوشگلی میخای عمال کنی خیلی خوشگله بینییت حالا اگه خیلی حساس شدی بده ی کم جمش کنه ولی در کل اصلان مشکلی تو بینیت نمیبینم شما که شبیهه عروسکی گلم به نظر منم سامی گزینه مناسبی ی ۲ نفر دیدم بینیشون شبیهه بینی شما بود با سامی عمل کرد بینش خوشفورم تر شد تازه دکتر بهش گفته بود من جای تو بودم عمل نمیکردم ۶۰% نتیجه میگیرو از این حرفا ولی خوب شده بود من واسه همین از شخصیت سامی خوشم میاد واسه اینکه صادقه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
عزیزم دوستم که پیش فرهنگ عمل کرده الان 2و3 ساله ک میگزره واقعا بد شده با این که بینیش خیلی ام بد نبود. اجازه ندارم عکسشو بزارم وگرنه حتما میزاشتم ولی دوستانه میگم به نظرم پیشش عمل نکنید خیلی بهتره
من تا حالا کار از سامی ندیدم فقط تعریفششنیدم که اونم زیاد جالب در موردش نگفتن من خودم از ابرومند و نادریان خیلی خوشم میاد و همچنین مسعود نقوی اگه کسی تجربه ای در مورد این 3دکتر مخصوصا ابرومند داره بگید ممنون میشم