2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتانه جون ممنون از توضیحاتت.حتما میرم مشاوره پیشش.فقط نگفتی منظور از سوهان کشیدن چیه؟؟ یعنی بیهوشی و عمل دوباره؟؟ این که نوک بینی هاش افت نمیکنه و به حرف هم گوش میده خیییلی عالیه
دینا جون من امشب اگه وقت کنم حتما عکس بینی ام رو میذارم که شماها نظر بدین کم کاره یا نه؟؟ و اینکه پوستش نازکه یا نه رو نمیدونم.حالا هفته دیگه هم برم مشاوره میپرسم ولی شماهام نظر بدین.ممنون
اگه خودت بخوای تو مطب و با ببحسی سوهان میزنه.اگه بیحسی نخوای کلینیک و احتمالا با نیمه بیهوشی.که هزینه کلینیک باید بپردازی.من خودم هنوز نرفتم واسه قوزم که بدونم چطور
عکس بینی صفحه 1709
پس اگه بخوای پره هات رو هم جمع کنی احتمالا باید بری کلینیک.ولی به نظر من بینی ات خییلی خوب شده.ممنون از راهنماییت.حتما مشاوره میرم.شنیدم دکتر خوش اخلاقی هم هست.ممنون کتانه جونم