2777
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5173877 بازدید | 66755 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهستا جون بازم میگم دوستم میدونم عجله داری و با بچه خیلی سخته ولی ارزششو داره حتما مطب یحیوی و نادریان را بازم برو.جفتشون خوبن با دو سبک مختلف نمونه ها را که ببینی کاملا متوجه میشی چی دوست داری و مهم تر اینکه چی بهت میاد
رومیناسا جان من جواب ترانه رو دادم چون طرف صحبتش من بودم همین و بس. کسی جلوی ترانه جبهه نگرفته فکرنمیکنمم حتی یه نفر اینجا باشه که از سواستفاده ی دکترا و منشی ها خوشحال بشه که شما اینجوری برداشت کردی عزیزم
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
نه نازنین جون کلا یه اشخاصی هستن که بعضا شناسایی هم شدن
یه نمونه اش را بچه ها تو تاپیک دیدن که علنی دربارش بحث کردیم گلم.
طبیعیه که هرکسی رو دکترش یا کسی که به نظرش دکتر خوبیه تعصب داشته باشه یا نه اصلا نظرشو بگه ولی من اینا گفتم که کلا همگیمون حواسمون به اونا باشه.
بیشتر هدفم پشتیبانی از ترانه بود چون باید جرئت داشته باشیم که همه مون نظرمونا بگیم.
مخصوصا که واقعا اسمی برده نمیشه در بیشتر موارد
درسته عزیزم من اون لحظه با مامانم دعوام شده بود عصبی بودم نتونستم خودمو کنترل کنم باور کن هییییییییییچ تعصبی به دکتری که انتخاب کردم ندارم من خودم پولشو داشتم با سامی عمل میکردم ولی در مورده نادریان چون خودش صریح گفت تخصصش اینه من اینجا پرسیدم دیگه کی این تخصص و داره.
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
در ضمن چند بار این بحث پیش اومده و ما کلا برای اینکه اون افراد خودشونا بیشتر لو بدن تمام صحبتا در اون مورد را پاک کردیم عزیزم.ولی اینا پاک نمیکنم که بدونن دستشونا خوندیم و بیشتر از این خودشون و دکترشونا خراب نکنن.دقیقا تبلیغ منفی شدن.
بلاخره ما هم نباید بیکار بشینیم که اونا تاپیکا خراب کنن!
بچه ها این مطلبو بخونید
http://www.tabnak.ir/fa/news/374671/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام دوستان
من اومدم ازتون راهنمایی بگیرم ، من یه بچه 18 ماهه دارم ، سرکار هم میرم ، می خواهم بینی مو عمل کنم ، بینی ام استخوونیه ، ولی نمی تونم زیاد مطب گردی کنم ، هزینه عمل هم حداکثر تا 6 تومن می تونم بدم ، کدوم دکتر یا دکتر ها رو معرفی میکنید که بهشون سر بزنم ؟ می خواهم بینی ام طبیعی عمل بشه از عروسکی و فانتزی خوشم نمیاد و اینکه می خواهم عملم جوری باشه که بعد عمل به خاطر پسرم زیاد درد نداشته باشم.
اگه چند تا یا یک دکتر خوب که به شرایط من بخوره که برم مطبش و وقتم زیاد گرفته نشه معرفی کنید ممنون می شم .
نازنین بیا بگو چرا با سامی عمل کنم. من اصلا ازش نمونه ندیدم بعد گفتم یک نمونه نشون بده یه نونه سوپر لوکسی که تو سایتش هم هستو نشونم داد گفت من نوک بینی ها رو یه جور در میارم که نه گرد بشه نه تیز. من گفتم دکتر این مثله منه گفت نه می خوام بگم من سلیقم اینطوریو خلاصه خسته بود فکر کنم ساعت 9:30 بود حال لطفا راهنمایی کنید اگر تو صفحات قبل در مورد تفاوت سبک نادریانو سامی چیزی نوشتید لطفا ارجاع بدید من برم بخونم. من اول تصمیم گرفتم با یحیوی عمل کنم بد دوستان تو این تاپیک بهم سامی و نادریانو معرفی کردن با یکی از این دوتا هم می خوام قبل عید عمل کنم حتما لطفا کمککککککککککککک
نه عطیه جون برعکس که پرستارش گفت خیلی خیلی ورم داری آمپول نزد و اینقدر هم سرش شلوغ بود که یادش رفت بگه کی بیاد آخه دکتر دیر اومده بود. شاید آخر اسفند یه سری بزنم ببینم چی میگه برای این نوک قلمبه!!