2777
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5173915 بازدید | 66755 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم قیمت پایش از ۷ تومنه یکی از دلایلی که یزدانفرو بهت پیشنهاد دادن این بود که خیلی سریغ برمیگردی به روال زندگیت چون ۱ هفته اسپیلنته ۱ هفته هم چسب و تموم دیگه هی نمیخواد پاشی بری ویزیت اخلاقشم خیلی خوبه.البته خودت باید ببینی کاراشو دوست داری یا نه.عکس من صفحه ۵ هست.البته اینم بکم بینیه من خیلی پرکار بودهر چقدر کم کار تر باشی بهتر میشی دیگه.
قیمت کمترم بخوای فرهنگ گزینه خوبیه.
صبا جان یه هفته وقت بزار برو از هر دوشون نمونه ببین. سامی رو نمیدونم ولی نادریان که 4شنبه ها باید بری. آخه بینی همش سلیقه ایه وقتی بین دو تا دکتر مرددی تنها راهش نمونه دیدن از هردوشونه.

فروز

+3

1392/7/23 11:42 ب.ظ

مرسی
توضیح دادم چند پست قبل :))))
از نظر خودم نیمه فانتزیه . البته نه الان که ورم داره
۱۲ شهریور عمل کردم

کارای سامی صورتو بانمک تر میکنه
نادریان شیک تر ، نازتر
جفتشون سلیقه ی خیلی خوبی دارن
فک میکنم سابقه جراحی سامی بیشتر باشه اما اگه اشتباه نکنم تخصص جراحی پلاستیک نداره
سامی هم بسته عمل میکنه هم باز
نادریان جدیدا فقط باز عمل میکنه
سامی سلیقه ی خودشو خیلی دخیل میکنه تو عملاش ، نادریان خواسته ی بیمارو + یه مقدار از سلیقه ی خودش
بعید میدونم هیچ کدوم ناراضی تنفسی یا مشکلات این چنینی داشته باشن
برتری سامی به نادریان در اینه که سعی میکنه با عمل بینی در حد امکان مشکلات دیگه صورت رو هم کم کنه. ( مثلا اگه بتونه فاصله ی لب و بینی رو کم میکنه اگه نتونه میگه ممکنه زیاد شه بعد از عمل )
برتری نادریان به سامی اینه که بینی ای که برات میسازه زیاد با تصوراتت فاصله نداره و احتمال اینکه از جاییش یا کلش خوشت نیاد کمه

کلا مقایسه ی سختیه چون من هردوشونو خیلی خیلی قبول دارم
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
سلام دوستان.من دو سال هست ک بینیمو عمل کردم بینیم هم استخونی بود هم نوکش گوشتی بود خیلی بزرگ بود الان خیلی راضیم فقط نوک بینیم احساس میکنم بیحسه ی خورده یا ی خورده سفته حس خوبی ندارم وقتی ضربه میخوره درد میگیره.پیش دکترم رفتم گفت بیا واست کورتون تزریق کنم ولی من ترسیدم ریسک کنم چون هیچ مشکلی نداره فقط نوکش یکم سفته.کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟؟؟
محدودیت هر کس به اندازه ی محدوده ی تخیل اوست
سلام نازنین جان. فکر کنم شما در مورد قرینه بودن سوراخهای بینی نادریان یکم شک داشتی. دفعه اول برای من خودش چسب زد و بقیه را خودم تا قبل از یک ماهگی احساس میکردم که سوراخام یکم داره نامتقارن میشه. وقتی پیشش رفتم هم برام پنبه گداشت و هم یه حالت ورزش مانند با گوش پاک کن و با این حال که سه خط درمیون انجام دادم الان کاملا متقارنه.
میشه بدون شکستن استخون بینی عمل کرد؟ اخه من نمیتونم خیلی مطب گردی کنم
سوالمو شما هم جواب بدبد ، لطفا
من اومدم ازتون راهنمایی بگیرم ، من یه بچه 18 ماهه دارم ، سرکار هم میرم ، می خواهم بینی مو عمل کنم ، بینی ام استخوونیه ، ولی نمی تونم زیاد مطب گردی کنم ، هزینه عمل هم حداکثر تا 6 تومن می تونم بدم ، کدوم دکتر یا دکتر ها رو معرفی میکنید که بهشون سر بزنم ؟ می خواهم بینی ام طبیعی عمل بشه از عروسکی و فانتزی خوشم نمیاد و اینکه می خواهم عملم جوری باشه که بعد عمل به خاطر پسرم زیاد درد نداشته باشم.
اگه چند تا یا یک دکتر خوب که به شرایط من بخوره که برم مطبش و وقتم زیاد گرفته نشه معرفی کنید ممنون می شم .
فروز جون عزیزم حرفای رومیناسا خطاب به شما یا نازنین یا هیچکدوم از بچه ها نبود قصد هم متهم کردن شخص خاصی نیست . فقط واسه این بود که بچه ها بیشتر مراقب باشن چون تو تایپیک قبلی این اتفاق افتاده بود.چون خیلیا با نظرات بچه های اینجا عمل میکنن تو سابقت از ما هم بیشتره و این مطلبو خیلی خوب میدونی. فقط جهت یاداوری بود همین.

از شماها که جز بچه های خوب و دلسوز و باسابقه ی این تایپیک هستین بعیده که این حرفا رو بخودت بگیری و ناراحت بشی .من خودم شخصا خیلی دوستت دارم و نظراتتو همیشه قبول داشتمو دارم .
1 درصدم فک نکن که منظور رومیناسا شما بودی عزیزم.
ما اگه این حرفا رو میزنیم واسه اینه که بچه های تازه وارد جو گیر نشن و انتخاب درستی داشته باشن وگرنه من و شما که عمل کردیم و اگه از سر دلسوزی نبود هیچکدوممون هم دیگه تو این تایپیک نمی اومدیم .
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...