2777
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5173849 بازدید | 66755 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها تروخدا یه سر مطب قناعت پیشه هم برین، سایت نداره آخه، شامانتا جون منتظریییییییم
به نخ میکشم، یک در میان، یک شکوفه نارنج، یک لبخند، و بر گردنم می آویزم... بهارست
بچه ها توجه
داروی بیهوشی چینی که دیدم در یکی از صفحه ها نوشته اصلا وجود نداره. چین لوازم پزشکی در حد ست سرم و سرنگ و آنژیوکت زیاد میزنه و بازارو تسخیر کرده اما من تا الان حتی یک داروی چینی ندیدم چه برسه به داروهای بیهوشی. من هرچی تاحالا داروی بیهوشی دیدم یا ایرانیه یا مال کشورهایی مثل آلمان. ممکنه برای مصرف کشور خودشون بزنن ولی ما در ایران اصلا نداریم. اگرم عوارضی از داروی بیهوشی به گوش رسیده احتمالا مال عدم تنظیم دوز مناسبه. ضمنا داروهای بیهوشی مختلفن از نظر زمان بهوش آمدن، عوارض بعدش، طول زمان بیهوشی و چیزای دیگه. حساسیت دارویی هم وجود داره اما آدما بشدت در این مورد متفاوتن. برای همین دنبال عوارض بیهوشی نباشید و خودتونو با هم مقایشه نکنید که به نتیجه نمیرسید. شاید اگر بدونید شایع ترین عوارض داروی بیهوشی چیه دیگه اینقدر نگران ریزش مو و... نباشید!!
من نادریان هم رفتم
از اونم خوشم اومد ولی قوس یحیوی رو نمیده
نوکاشم خیلی کردن
من بین کرد و تیز میخام
تیغه رم صافه صاف میکنه

سایتای عباسی و سامی و فرهنک و سجادیانم دیدم خوشم نیومد