2777
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5173849 بازدید | 66755 پست
بچه ها تورو خدا هرجا میرید مطبگردی بیاین دقیق و باجزییات اینجا شرحشو بذارین ما اینجا اومدیم که به هم کمک کنیم تا زودتر به نتیجه برسیم
مطب عباسی که بودم یه دختره اومده بود واس ترمیم بینیش دو تیکه بود از نیمرخ سوراخا از جلو تابلوو بد شکلو خوکی جای بخیه هارم که افتضااااااح بود میگفت یه سال پیش با شهسواری چونکه دوست صمیمیه باباش بوده عمل کرده و بینیش مشکلی نداشته فقط میخواسته قوس داشته باشه که رسما گند زده بود به بینیش
شهسواریم بذارین تو لیست سیاه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رومیصا جان تو مطب عباسی که همه اکثا واس ویزیت اولیه اومده بودن فقط یه نفر بود که بینیش گوشتی بودو خیلی قشنگ شده بود منکه خیلی خوشم اومد
خود دکترم که خیلی یا حوصله همه سوالامو جواب داد گفت بهترین شکل سوراخ بینی از روبرو مثل دو تابال پرنده میمونه که من متوجه نشدم دقیقا چه شکلی میشه گفت نوک بینیتم مثلثی درمیارم که من اینطوری شدم

گفتش کیفیت پوستت خوبه راستی طراحیم کرد بینیم خیلی کوجولو خوکشل شد رومیصا بینی الانت چقد شبیه طراحیه اونموقشه؟
بچه ها من امروز رفتم پیش سامی اما هیچ نمونه ای ندیدم با دکتر مشاوره شدم گفت خیلی خوب می شه بینیت و 85 درصد به بالا و گفت بینیت خوبه خودش و کم کاره قیمت هم همون پایه رو داد 7.5 اما نمی دونم چرا نادریان به من 7 قیمت داد خواهش می کنم منو راهنمایی کنید و نظراتتونو بگید ای دو تا چه فرقای باهم دارند من با کدومشون عمل کنم
شامانا کارایی ک ازش دیدی مثه ملینا بود؟!!!
ظریف بودن ایا؟
بعد اینکه میگی نوک رو جمع نمیکنه و دست نمیزنه و پره هارو خیلی جمع میکنه..ینی چه مدلی ؟ینی خیلی افتضاح؟؟
راجع ب سر بالایی بینی هاشم میشه یکم توضیح بدی؟!!
ادمها قشنگ حرف میزنن...اما قشنگ زندگی نمیکنن!!!!
من گذاشتم خودش نظرشو بده دستشو گذاشت رو قوز بینینم گفت اینطوری می شه نوکشم زیاد بالا نمی دم خودش بالا هست گفتم صاف میاد پایین؟ گفت نه با یه قوس ملایم تمام رخم گفت سخته یه کم توضیحش با دست نشون داد
ولی سامی انقدرام که میگن بداخلاق نبودااا اتفاقا خوش اخلاقم هس
کلا خیلی دقیقه یه چیزایی گفت که من اینهمه سال اصلا متوجهشون نشده بودم
ازش خواستم طراحی کنه صداشو مثه پیرمرد پیرزنا کردو گفت من حوصله طراحی نمونده واسم دخترم
به منم گفت یه قوس ملایم میدم بهت
گفت نوک بینیه ایده الم لوزی شکله و نوک بینیت بمبوس پیازیه
صبا جان تو همونیکه بینیت از نیمرخ کوچیک بود؟