2777
2789

من یه پدر شوهر دارم ک صاخب خونش جوابش کرد الان دوماهه ک با ما زندگی میکنه اعتیاد هم داره از صبح ک بلند میشه میشینه تو اتاق مصرف میکنه تا 12و1 کلا خونمون 40متره یه اتاق داره منم مجبورم تا 12همینجوری رخت خوابام وسط حال پهن باشه تا کارش تموم شه اونم شاید بلند شه از جاش از صبح تا شبم تو خونس هیچ کاری نمیتونم بکنم به شوهرمم گفتم میگه نمیتونم پدرمو بندازم تو خیابون توروخدا بگید چیکار کنم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو براش خونه جور کنه

با کدوم پول اخه😔

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

گناه داره میدونم خیلی سخته ولی یکم رحم کن بهش جای پدر خودت فرض کن دنیا دو روزه اون که پیره بزار دم آخری تو خیابون نیوفته آهش زندگیتونو بگیره اینطور که معلومه اذیت که نمیکنه فقط مصرف میکنه واقعا خیلی سخته ولی درکش کنین 

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
بچه دارید؟؟ اول باید بدای اعتیادش چاره کنید

بله یه پسر دوساله