2777
2789
خب چی میخوای بگیری لباس مباس  لباس در جه یک بخوای ساعت 10، 11 صبح میری آزاد شهر تا 3،4 بعد ازظ ...

آزاد ‌شهر راسته امامت همه جور لباس.داره من برا خودم همیشه از اونجا میگیرم ولی ارزون میخوای همون فردوسی الماس شرق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهدی نیستم ولی الان تو مشهدم ،۱۷ شهریور هم خوبه قیمتاش هم همه چی هست تو پاساژ ها و فروشگاهای بزرگ هم اینکه چون نزدیکه اینجاش خیلی خوبه لازم نیس وقت تلف کنی برا بازار رفتن کلی مسافت بری الماس اینا خیلی راهه، ۱۷ شهریور آخر بازار رضا که میرسی بیا بیرون یه میدونه اسمش ۱۷ شهریوره کلی مغازه و فروشگاه شیک داره قیمتاشم مناسبه نسبت به جاهای دیگه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
مشهدی نیستم ولی الان تو مشهدم ،۱۷ شهریور هم خوبه قیمتاش هم همه چی هست تو پاساژ ها و فروشگاهای بزرگ ه ...

اینجا هارو ب مسافرا نباید بگین چون میان مسافرت من ی مشهدیم و بشدت از فضای 17 شهریور بدم میاد میاد بگرده مسافر قصد توهین ندارم ولی ی تهرانی یا یکی ک سلیقش ساده اس و جنس خوب میپوشه هیچ وقت هیچ وقت 17 شهریور و نمی پسنده و بجای اینکه چیزی بخره امکان ی چیزی هم بگه ک آره فلان گفتن کو اینجا ک هیچی نداره همیشه جایی پیشنهاد بدین ک برای همه جور سلیقه چیزی داشته باشه 

اینجا هارو ب مسافرا نباید بگین چون میان مسافرت من ی مشهدیم و بشدت از فضای 17 شهریور بدم میاد میاد بگ ...

من مشهدی نیستم، ولی مشهد زود زود میایم، الانم مشهدم، ۱۷ شهریورم دوس دارم فروشگاها و پاساژهای جدیدشو دوس دارم، خودشم ایشون قیمت مناسب خواستن برا همون اونجا مناسبه، وگرنه الماس شرق و زیست خاور و بازار روس‌ها و بازار مرکزی و کلی جاهای دیگه هم هست ولی ۱۷ شهریور دم دست ترم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
من خودم از الماس زیاد خوشم نمیاد ولی مسافر خیلی میاد  وصال خوبه ولی

بله وصال بهتره شیک تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40