2777
2789
عنوان

تو رشد قدم مشکلی وجود داشته؟

1047 بازدید | 64 پست

سلام من پسر هستم میدونم اشتباه کردم اومدم اینجا ولی هیچکس جواب درستی به من نداد و به خاطر همین به اینجا رو اوردم، من تازه رفتم تو ۱۷ سال ، از ۱۱ سالگی به دلیل کوتاهی قد به دکتر رفتم و تا دو سال پیش با آمپول اینا رشد خوبی داشتم هم آمپول ضد بلوغ زدم و هم سیناتروپین و بلوغ دیر رس داشتم مشکل من اینجاست که پدر من ۱۷۸ عه و من ازش یه دو سانت بلندترم که کاری به این نداریم من این همه هزینه کردم که بتونم از ژنی که دارم خیلی بلند تر بشم اگه قرار بود همون قد باشم نیازی به هزینه بود واقعا ؟ نمیدونم ۲۷ ام این ماه وقت گرفتم برم پیشش به نظرتون بهش بگم؟

اگه همون داروها رو مصرف نمیکردی الان زیر ۵۰ بودی فرزندم

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

180 خوبه دیگه کوتاه نیست ؛ نرماله

نمیدونم ۱۸۰ عم رو حرف بابام این حرف رو میزنم تو مرکز بهداشت گرفتنش ۱۷۸ بوده ولی با متر ساختمونی گرفته ۱۶۸ بود منو متر ۱۷۱ نشون داده😐