چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ، هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ، هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
چقدر حرف دل منو زدین منم حس میکنم یه مدته که دیگه خدام باهام قهر کرده🤦🏻♀️ انشالله حال دل شم ...
واقعا نمیدونم چقد ازش بخوام ک ی نگاهی ب زندگی منم بکنه
ممنون:)