2777
2789

منم واقعا خستم

هیچ کاریم از دستم بر نمیاد

فقد تحمل

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم همینجوریم خیلی بده

نمیدونم خدام باهام قهر کرده؟:)

بهرحال امیدوارم هرچه زودتر حال دلتون خوب شه

چقدر شما با خنده زیبا تری خانوم:)بله بله با شمام...بخند...بخند آفرین حالا شد:))...........من همزمان هم جدی و خشکم هم شوخ و مهربون,،هم احساساتی و‌ بی احساس،هم درون گرا و برون گرا ،شاد و پر انرژی هم کسل و بی اعصاب ،  هم خون گرم و سرد ...شما میدونید اسم این بیماری چیه؟🗿...کتاب خونِ اصل:)....چند نفر از این کاربری استفاده میکنه متاسفانه اشتباه نگیرید....BTS
بله درست میگین مشکل فکری یا همون فکر و خیالایی که آدم داره هم روح و هم جسمو خسته میکنه

خستگی جسمی با کمی استراحت برطرف میشه خستگی روحی هست که باقی میمونه

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
نمیدونم خدام باهام قهر کرده؟:) بهرحال امیدوارم هرچه زودتر حال دلتون خوب شه

چقدر حرف دل منو زدین منم حس میکنم یه مدته که دیگه خدام باهام قهر کرده🤦🏻‍♀️

انشالله حال دل شما هم خیلی زود خوب شه

چقدر حرف دل منو زدین منم حس میکنم یه مدته که دیگه خدام باهام قهر کرده🤦🏻‍♀️ انشالله حال دل شم ...

واقعا نمیدونم چقد ازش بخوام ک ی نگاهی ب زندگی منم بکنه 

ممنون:)