2777
2789

کوه میکنی 

مثلا شریک زندگیشی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دوستش داری

وقتی با عشق وعلاقه یه کار رو انجام بدی از انجامش لذت میبری

همه ما میتونیم کار هامون رو خودمون انجام بدیم اما از دیگران کمک میخوایم چون میخایم ازشون حس خوب بگیریم اینکه دوست داشتنی هستیم وتنها نیستیم

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...

چقدر بد برخورد میکنی.

من با عشق برای خانوادم میپزم و جلوشون میزارم.بعضی موقع که حوصله ندارم یا خسته ام اون این کار را میکنه.خانواده یعنی با عشق و محبت کنار هم زندگی کنی.تو سختی زندگی تو چیکار میکنی؟

نه مریضم

سرماخوردي؟اگر مريضي و حالت خوب نيست و شوهرت تو خونه بوده و سركار نرفته حق با شماست اما اگر حالت خوبه و تنبليت مياد كه حق با شوهرته 

حالا دو روز تعطيله ديگه 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
الان فمنیستها میریزن سرت که خرجیتو میده چیه؟

بذاربریزن کم نمیارم😂 

اگه مردبیرون کارمیکنه زحمت می‌کشه زنم توخونه باید کارایی بکنه اگه نمیخادبکنه شوهرنکنه

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
چقدر بد برخورد میکنی. من با عشق برای خانوادم میپزم و جلوشون میزارم.بعضی موقع که حوصله ندارم یا خسته ...

من سختی زندگی بودم انقد برا آدم نفهم دویدم الان دلم نمیاد براش حتی یه قدم بردارم