2777
2789
الان فمنیستها میریزن سرت که خرجیتو میده چیه؟

من خودم فمنيستم اما يه خانوم فمنيست بايد شاغل باشه بله درسته يه خانوم شاغل باشه تو كار خونه وظيفه اش با مرد برابرع اما خانومي كه شاغل نيست كار خونه وظيفشه پس چي بخور و بخواب كه نيست 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذاربریزن کم نمیارم😂  اگه مردبیرون کارمیکنه زحمت می‌کشه زنم توخونه باید کارایی بکنه اگه نمیخا ...

من توخونه مادرمم غذا میخوردم لباس میخریدم چراخرج خرج میکنین؟ انگار کنیزشم اون غذامو میده منم براش کارمیکنم😡

اواااااااااع خوب یکبار اون کرم کنه نازه دختر مارو بخره چی میشه

😁😁چیزی نمیشه ولی خب یکی باید گذشت کنه دیگه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من توخونه مادرمم غذا میخوردم لباس میخریدم چراخرج خرج میکنین؟ انگار کنیزشم اون غذامو میده منم براش کا ...

وقای شماشاغل نیستی بحرحال بایدبدونین ازدواج کردن ی مسئولیتهایی هم داره زندگی ک همش بخوروبخواب نیس تازه بالینکارمحبت شوهرم بیشترجلب میکنی. 

حالا هم گوجه نشومنطقی فکرکن😒😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
الان فمنیستها میریزن سرت که خرجیتو میده چیه؟

من فمینیستم 

ولی خب راست میگه 

یه خانم یا باید فمینیست باشه یا سنتی 

اگه فمینیست هست که حتما میره دنبال شاغل شدن و یه گوشه از خرجارو به عهده میگیره (حداقل خرج خودشو میده)

ولی خب اگه سنتی هستی دیگه باید کارای خونه رو به عهده بگیری 

که تو این مورد بازم حق با اسی هست اون اقا امروزو بیکار بوده 

😁😁چیزی نمیشه ولی خب یکی باید گذشت کنه دیگه

خوب دیگه بدبختی همینه مردها فکر میکنن این وظیفه زنه . خوب اینم دختره ناز داره چرا اون ازش درست تشکر نمیکنه که به دلش بشینه . میدونی مردها خودخواهن بعضی ها خوب دختر باید تو زندگی آرامش داشته باشه که دلش به کار بره

خوب دیگه بدبختی همینه مردها فکر میکنن این وظیفه زنه . خوب اینم دختره ناز داره چرا اون ازش درست تشکر ...

قشنگم الان ما باید باعث آشتی و رفع دلخوری این دو بشیم نه این که آتیش رو تند تر کنیم یه غذا گرم کردن چیزی نداره که

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

قشنگم الان ما باید باعث آشتی و رفع دلخوری این دو بشیم نه این که آتیش رو تند تر کنیم یه غذا گرم کردن ...

نخیر ببخشید بحث گرم کردن نیست این دختر دلش گرفته احتیاج به محبت داره خودت دختری تا به حال ناز نکردی خودت رو لوس نکردی . دختره دیگه عزیزم اون مرد بی احساسه