خانوما من تو عقدم با شوهرم ناهارو درس کردیم ظرفا رو شستم اومدیم اتاق بعد مادرشوهرم و پدرشوهرو هی میگفتن یه ظرفو نمیشوره چایی نمیاره منم به شوهرم گفتم اصلا جوابشونو نمیده با گریه به خونمون برگشتم چیکار کنم بنظرتون
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من از شوهرم گله کردم ک مامانت گفت لباس عید ابجیت قشنگ تره یا اگه رسمی دارین ک ما نداریم باید حتما انجام بدین وگرنه هی گوشزد میکنه رفت حرفامو ب مامانش گفت بدتر شد اوضاع .....البته من با مادرشوهرم صحبت کردم گفت نه من ناراحت نشدم و... ولی بنظرم یکم احتراممون کم شده. توهم خودت اینارو بگو بهشون...بعدم بیخیال خودتو بگیر از طرفی هم وظیفه تو نیست خونشون کار کنی ولی خیلیم زشته که فقط بخور و بخواب باشی پس حدمعمول رو رعایت کن.... مادرشوهر من نمیزاشت ظرف بشورم ولی از بس انجام دادم کارارو که عید حتی خونه تکونی کمک کردم و مثل قبل وقتی پای سینک میرم ظرف بشورم زیاد نمیگه بیا بشین و اینا و تشکرهم کمتر میکنه نسبت به قبل که چهار ظرف میشستم ده بار تشکر میکرد.
ناهارو تو چرا درس کردی دعوت کردن برو کمک هم سفره باز کن ظرف اگه خاستی بشور چیزیم شوهرت گفت بگو من عروس هستم نمیشه ک ب همه جیزتون دس بزنم انگار خریم شخصیتونو رعایت نکردم و از این حرفا گریه نکن با سیاست حرفتو خوردش بدع
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید
والا چه تربیتی مام عروس داریم بخدا دست به سیاه سفید نمیزنه پدرم باهاش حرف میزنه میخندن مامانم اصلا نمیگن پاشو کار کن مادرشوهر من اونقد میشه زمین اصلا بلند نمیشه
والا چه تربیتی مام عروس داریم بخدا دست به سیاه سفید نمیزنه پدرم باهاش حرف میزنه میخندن مامانم اصلا ن ...
فرهنگها مختلفه
این احمقا فک کردن کنیز آوردن
درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز. روزی سه بار. به مدت 20تا 30دقیقه. توی تشت آب گرم بشینید گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان. خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن. ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!. آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست........... چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید