2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیده. میگه مادرشوهر اینطوریه میگه باید بیخیال شی

بگو باشه من قبول میکنم با این اخلاق مادرت کنار بیام 

فقط از الان تا ابد توهم نباید منو مجبور ب ارتباط زیاد کنی 

بگو در حد سلام و علیکی و ی سر زدن خیلی کوتاه میام و میرم

من از شوهرم گله کردم ک مامانت گفت لباس عید ابجیت قشنگ تره یا اگه رسمی دارین ک ما نداریم باید حتما انجام بدین وگرنه هی گوشزد میکنه رفت حرفامو ب مامانش گفت بدتر شد اوضاع .....البته من با مادرشوهرم صحبت کردم گفت نه من ناراحت  نشدم و... ولی بنظرم یکم احتراممون کم شده. توهم خودت اینارو بگو بهشون...بعدم بیخیال خودتو بگیر از طرفی هم وظیفه تو نیست خونشون کار کنی ولی خیلیم زشته که فقط بخور و بخواب باشی پس حدمعمول  رو رعایت کن.... مادرشوهر من نمیزاشت ظرف بشورم ولی از بس انجام دادم کارارو که عید حتی خونه تکونی کمک کردم و مثل قبل وقتی پای سینک میرم ظرف بشورم زیاد نمیگه بیا بشین و اینا و تشکرهم کمتر میکنه نسبت به قبل که چهار ظرف میشستم ده بار تشکر میکرد.

و. از همه مهمتر زیاد خونشون نرو

خدایا شکرت

ناهارو تو چرا درس کردی دعوت کردن برو کمک هم سفره باز کن ظرف اگه خاستی بشور چیزیم شوهرت گفت بگو من عروس هستم نمیشه ک ب همه جیزتون دس بزنم انگار خریم شخصیتونو رعایت نکردم و از این حرفا گریه نکن با سیاست حرفتو خوردش بدع

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اصلا جواب نمیده میگه نمیتونم تغییرشون بدم

حق با همسرته

شما نمیتونی  یک کسی رو ک ۶۰سال ۵۰ سال اونجوری بوده عوض کنی

ولی خودتو میتونی وفق بدی با شرایط...

یک‌چیز مهمتر اینکه خیلی کمتر برو

تا ازدواج کنی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

احتمالا دارن تربیتت میکنن برای بعدا

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
احتمالا دارن تربیتت میکنن برای بعدا

والا چه تربیتی مام عروس داریم بخدا دست به سیاه سفید نمیزنه پدرم باهاش حرف میزنه میخندن مامانم اصلا نمیگن پاشو کار کن مادرشوهر من اونقد میشه زمین اصلا بلند نمیشه

والا چه تربیتی مام عروس داریم بخدا دست به سیاه سفید نمیزنه پدرم باهاش حرف میزنه میخندن مامانم اصلا ن ...

فرهنگها مختلفه

این احمقا فک کردن کنیز آوردن

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید