2777
2789
عنوان

زن داداشم

502 بازدید | 30 پست

من از داداشم یک مبلغی پول قرض گرفتم .زن داداشم سر تایمی قول داده بودم پول پس بدم به شوهرم زنگ زده درخواست پولشون کرده .شوهرمم از یکی قرض گرفته پولشون داده ولی از اون روز دیگه به داداشم و زن داداشم محل نمیده (شوهرم پست بالایی داره هر مشکلی واسه داداشم پیش می یومد زنگ میزدن )شوهرم میگه توی عمر سی سالم هنوز یک نفر به من زنگ نزده بگه بدهکاری اینقدر حساب و کتابم درسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شاید لازم داشتن کاش میدادی تا اینجوری نمیشد

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

چه بیشعور بوده زنداداشت

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بافامیل نه شراکت نه پول قرض دادن وقرض گرفتن کلا بافامیل فقط باید یه سلام وکردو خداحافظ چون تهش حرف درمیادازتوش مخصوصا مثل الان که ازفامیل زن گرفته خیلی ناراحته ازخانواده خودش قرض میکرد

شوهرت کار خوبی میکنه، از آدم نانجیب بدم میاد، مشکل برا همه هست 

بابا نگین اینجوری مردم همه گیرن اگ ایشون پستشون بالاست چرااصن باید پول قرض کنه و چراباید اینقذر دیر بده ک ازش درخاست بشه؟؟؟؟

من لب دریا هم افتابه لازمم😑