2777
2789
عنوان

کلبه دبه یعنی چی ؟

141 بازدید | 11 پست

خیلی ذهنم رو مشغول کرده 😂 یعنی چی؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چونه زدن

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
کلبه یا کلمه؟

کلبه 

یه نفر به به آقایی میگفت کلبه دبه 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
یعنی بهانه در آوردن

دبه با بهانه فرق داره!    دبه رو وقتی یکی بازی درمیاد تا یه معامله و یا قرارداد به هم بزنه می گن!    می گن طرف دبه درآمد!  

در صورتی که بهانه معنی و کاربردش خیلی وسیع تره!    

کلبه معنی نمی ده  مطمئنی درست شنیدی؟🤔🤔🤔

آره 

جمله اش کامل تر بگو  تا ببینم منظورش چی بوده؟  در مورد چی داشت به کار می برد؟

گفت بایرامین مبارک کلبه دبه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792