2777
2789
واقعا؟پس چرا همه میگن؟واقعا من گیجم،

ببین شما خودت بشین فک کن اصن یه مثال خیلی ساده برات میزنم بعدش فک کن ببین میشه رو حرفاشون حساب کرد یا ن 

همین کاشت ناخون ساده رو دیدی یکی از این مرگته تقلیدا میگن میشه ناخون داشته باشی نماز بخونی اون یکی میگه نه نمیشه...

خب عزیزم اینا اگه واقعا چیزی درمورد دین مذهب بدونن همشون باید به چیزی اعتقاد داشته باشن نکه هرکییه چیزی واسه خودش بگه😂

وایییی بر من،منم بچه بودم از پیرمرد بقالی لواشک دزدی میکردم🥲😑وقتی عقلم رسید دیگه انجام ندادم این ک ...

منم زیاد دزدی کردم۰🥺

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا من نمی‌دونم آخه مگه همچین چیزی میشه؟؟ طرف تو خواب ارضاع میشه ینی الکی الکی گناه واسش نوشته شده ...

تو خواب که نه خود ارضایی که خودت انجام میدی

این زناه هم خیلی واسم مهمه چون کردم متاسفانه وقتی ک بی عقل بودم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ببین شما خودت بشین فک کن اصن یه مثال خیلی ساده برات میزنم بعدش فک کن ببین میشه رو حرفاشون حساب کرد ی ...

اره والا،ولی کاشت ناخن مانع رسیدن آب به دست میشه و وضو غلطه،وقتی هم وضد غلط باشه نماز قبول نیست،بعد چی شد داستان شما؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

بد ک اعمالمو دیدم رفتیم یجا یه باغ بود خیلی بزرگو خوشگل بود اصن یه رنگهای زرد و سبز داشت خیلی خوشگل بودن تاحالا همچنین رنگاییو ندیده بودم...

ولی اون ته ته باغ آتیش بود داشت همرو میسوزوند میومد جلو

🥺 پس میگن زناه یا خودارضایی بزرگ ترین گناهه اون چی؟

ببین من قبلا یه سری از معنی های قرآن و میخوندم،میگفت زنا خیلییی خیلیییییی خیلیییی گناهه،خودارضایی و نمیدونم،ولی زنا خیلی گناهه فکر کنم 

البته همیشه راه برای توبه هست 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
ببین من قبلا یه سری از معنی های قرآن و میخوندم،میگفت زنا خیلییی خیلیییییی خیلیییی گناهه،خودارضایی و ...

الان که توبه کردم 

قصد زناه هم نداشتم تو یه شرایطی قرار گرفتم که فکر میکردم دیگه تعهدی ب شوهرم ندارم 

بد ک اعمالمو دیدم رفتیم یجا یه باغ بود خیلی بزرگو خوشگل بود اصن یه رنگهای زرد و سبز داشت خیلی خوشگل ...

خبببببب بعدش چی شد؟

ینی متاهل بودی و بایکی دیگه رابطه برقرار کردی؟

متاسفانه بله

الان که توبه کردم  قصد زناه هم نداشتم تو یه شرایطی قرار گرفتم که فکر میکردم دیگه تعهدی ب شوهرم ...

عه،نمیدونم والا حالا میخوای به دفتر مرجع تقلیدت هم یه زنگ بزن سوال کن

نمیدونم راستش  اما الان یهویی تو ذهنم اومد زنی که متاهله اگه یه مرد غریبه با اون موها و آرایش ...

عه اره اینم میشه،مردا نباید به این زودی دلشون بره🥲

2827
2791
2779
2792