2777
2789
عه،نمیدونم والا حالا میخوای به دفتر مرجع تقلیدت هم یه زنگ بزن سوال کن

اوهوم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

تو خواب که نه خود ارضایی که خودت انجام میدی این زناه هم خیلی واسم مهمه چون کردم متاسفانه وقتی ک بی ...

چ فرقی میکنه عزیزم اینا میگن باید فقط با شوهرت. ابطه داشته باشی اگه خود ارضایی کنی باعث میشه به شوهرت میلی نداشته باشی خب شایدطرف تو خواب ارضاع شد به شوهرش میلی نداشت میشه گناه...

این علامایه ما هرچی به ضرر شون باشه گناه 

من چندروز پیش یه داستان شنیدم 

می‌گفت اخونده میگفته اگه فرش خونتون نجس شد بایداون تیکه فرشو پاره کنید

یه روز خودش میاد خونه میبینن وسط فرشش کنده به زنش میگه چیشدع میگه آره خودت گفتی نجس بشه باید فرشو ببری آخونده میگه من اینو واسه مردم میگم نه واسه خودمون...

برادر شوهر خودم اخونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه اره اینم میشه،مردا نباید به این زودی دلشون بره🥲

یه حدث بود فقط

خب این خلقت خداس ک زن زیبا و دلربا باشه مرد هم دلش بره

اگه خوب نیست پس چرا خلقش کرده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چ فرقی میکنه عزیزم اینا میگن باید فقط با شوهرت. ابطه داشته باشی اگه خود ارضایی کنی باعث میشه به شوهر ...

منکه اصلا آخوند هارو قبول ندارم 

ولی قرآن و داستان های قرآن رو قبول دارم 

از اون مرده پرسیدم ک اون آتیش چیه این باغ چیه این باغ تعداد صلواتایی ک تو فرستادی هرچی بیشتر صلوات بفرستی این باغ بزرگتر میشه و آتیش دیرتر میرسه

پرسیدم اگه آتیش برسه چی میشه گفت بافت کلا آتیش میگیره نفهمیدم ینی چی

بعدش رفتیم همون اتاقق گفتموبهم نشون داد یسری انتقال درجه گرماش زیاد بود اونا زیاد حق الناس کرده بودن یسریا کمتر بود در حد گرمایه تابستون شاید کمتر

اهان خدا ک میبخشه ب نظرم سعی کن ازاین به بعد باشوهرت خوب باشی وخوش رفتارباشی و بهش وفادار باشی تایه ...

خب همین طوریم الان

من اون دوره ام پیش شوهرم نبودم درخواست طلاق داده بودم ولی خب هنوز محرمش بودم

الان ولی یه تار موشو ب دنیا نمیدم

بااینکه هنوزم کلی درخواست دوستی بهم میدن ولی وسوسه ب قبولشون نمیشم

از اون مرده پرسید م ک اون آتیش چیه این باغ چیه این باغ تعداد صلواتایی ک تو فرستادی هرچی بیشتر صلوات ...

نگوووووو تنهام میترسم  

بیخیااااااال مقصد....از مسیر لذت ببر  😍
منکه اصلا آخوند هارو قبول ندارم  ولی قرآن و داستان های قرآن رو قبول دارم

آخوند های الان و که هیچ کسی قبول نداره،پدر بزرگ پدرم آخوند بوده چه آخوندی،یا پدربزرگ مادرم(البته من هیچ کدوم و ندیدم اما همه ازشون به خوبی تعریف میکنن و تمام مرد دعواشون میکنن)یا اصلاآخوند های قدیمی چنان آدم های مومنی بودن که بیا و ببین،الان شوهر عمه خوده منم آخونده باور کن هزاری نمی ارزه 

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
از اون مرده پرسید م ک اون آتیش چیه این باغ چیه این باغ تعداد صلواتایی ک تو فرستادی هرچی بیشتر صلوات ...

پس همون حقو ناس یا بیت المالی که تو مدرسه بهم گفتن همونه؟

که البته این خیلی سخت تره 

۲۳ سالمه هنوزم غیبت میکنم 

شغلم جوریه ک دزدی میکنم😐 (از نظر خودم )

بد منو بابام باهم رفتیم بیمارستانی ک خودم توش بودم تو اتاقی ک بودم از اون اتاق بیرون نمیتونستم بیام خانوادمو می‌دیدم از پنجره یا میومدم داخل اتاق حرف میزدم می‌شنیدم به هرچی فک میکردن می‌فهمیدم...

مثلا مامان بزرگم وقتی وارد اتاقم شد تو ذهن خودش گفت کاش بمیری دخترم راحت بشه بدونه زندگی کنه ایشالا برنگردی هیچوقت ...اینوبه قول خودمون تودلش گفت ولی من شنیدم از اون موقع ازش متنفرم شدم

بد منو بابام باهم رفتیم بیمارستانی ک خودم توش بودم تو اتاقی ک بودم از اون اتاق بیرون نمیتونستم بیام ...

چه تجربه اییییی

بیخیااااااال مقصد....از مسیر لذت ببر  😍
بد منو بابام باهم رفتیم بیمارستانی ک خودم توش بودم تو اتاقی ک بودم از اون اتاق بیرون نمیتونستم بیام ...

وایییی چقدر بده!!!!!

تک فرزند بودی؟

ببخشید میگم اخوندای الان ج.ن.د.ه شدن هرکثافت کاریی میکنن 

ای داد،پاک کن پاک کن پیامت و الان نی نی یار همه رو میترکه  

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
2827
2791
2779
2792