2777
2789
معلم دینی مون میگفت بیت المال مهمترین چیزه که باهاش مجازات میشید که شامل غیبت ، خوردن حق دیگیری و‌‌ ...

ای باریکلا،بابای منم همیشه اینو میگه،ببین اگه حجاب مهم نیست،پس چرا این همه مراجع دینی میگن حجاب داشته باشید؟

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
بد رفتیم یه جا یه صفحه سفید بود روش اعمال من نوشته میشد اینو بگم ک خدا از هرچیزی میگذره حتی از نماز ...

واااااااقعا؟؟؟؟  

بیخیااااااال مقصد....از مسیر لذت ببر  😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بد رفتیم یه جا یه صفحه سفید بود روش اعمال من نوشته میشد اینو بگم ک خدا از هرچیزی میگذره حتی از نماز ...

ای داد،خبببب

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
همش الکیه 

واقعا؟پس چرا همه میگن؟واقعا من گیجم،

ای باریکلا،بابای منم همیشه اینو میگه،ببین اگه حجاب مهم نیست،پس چرا این همه مراجع دینی میگن حجاب داشت ...

نمیدونم راستش 

اما الان یهویی تو ذهنم اومد زنی که متاهله اگه یه مرد غریبه با اون موها و آرایش دلش بره میشه خیانت ک خودش بیت الماله 

البته این الان اومد تو ذهنم 

خودم هم متاهلم هم بقول بقیه قرتی

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

میگن خداوند از ذرتو المسقالی نمی‌گذره واقعا اینجوریه 

من اون زمان یکی از هم کلاسیام تو مدرسه دستبند میآورد می‌فروخت حالا من نمی‌دونم اونموقه پول نداشتم گفتم بعدا میارم یا هرچی پونصد تومن باید بهش میدادم یادم رفته ....این رویه اون صفحه نوشته شد واسم ک همه کارایه خوبمو از بین میبرد

میگن خداوند از ذرتو المسقالی نمی‌گذره واقعا اینجوریه  من اون زمان یکی از هم کلاسیام تو مدرسه د ...

🥺

پس میگن زناه یا خودارضایی بزرگ ترین گناهه اون چی؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

میگن خداوند از ذرتو المسقالی نمی‌گذره واقعا اینجوریه  من اون زمان یکی از هم کلاسیام تو مدرسه د ...

وایییی بر من،منم بچه بودم از پیرمرد بقالی لواشک دزدی میکردم🥲😑وقتی عقلم رسید دیگه انجام ندادم این کار بد و،الان به نظرت چی کار کنم؟

2827
2791
2779
2792