2777
2789
بزارید من چیزی ک واسه خودم پیش اومدم توضیح بدم

باشه بگو عزیز،بعد چه طوری رفتی اون جا؟پرواز روح کردی یا چی؟میشه بیشتر توضیح بدی من خیلی کنجکاوم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میدونی جهنمی ک اینا میگن دراز آتیشه اصلا اینجوری نبود یسری مثله اتاق بود ک توش یسری ادما بودن براساس ...

جهنم و بهشت که الان کسی نمیره الان کسی بمیره میره برزخ 

بعد سور اسرافیل جهنمی و بهشتی معلوم میشه

ولی چه تعبیر جالبی!!!

بعد تو سنتم کم بوده گناهی نداشتی تو رفاه بودی😍

کاش هروقت حوصله داشتی کامل برام توضیح بدی 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

باشه بگو عزیز،بعد چه طوری رفتی اون جا؟پرواز روح کردی یا چی؟میشه بیشتر توضیح بدی من خیلی کنجکاوم

کما بود گلم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من بابام وقتی ۱۰سالم بود فوت کرد..

خودم وقتی چپ کردمو رفتم تو کما روحم جدا شد از ماشین اومدم بیرون بابامو دیدم ک وایساده کنار جسممو گریه می‌کنه 

وقتی دیدمش رفتم سمتش دیدم خودم رو زمین خوابیدم ترسیدم نمیدونستم چیشده بابام اومد سمتم دستمو گرفت گفت بیا بریم یکم ک از ماشین دور شدیم یه کرد ک لباس کامل سفید پوشیده بودم باهامون اومد

من بابام وقتی ۱۰سالم بود فوت کرد.. خودم وقتی چپ کردمو رفتم تو کما روحم جدا شد از ماشین اومدم بیرون ...

خدارحمتش کنه  

بیخیااااااال مقصد....از مسیر لذت ببر  😍
من بابام وقتی ۱۰سالم بود فوت کرد.. خودم وقتی چپ کردمو رفتم تو کما روحم جدا شد از ماشین اومدم بیرون ...

😍

ادامه بده خیلی مشتاقم

جهنم و بهشت که الان کسی نمیره الان کسی بمیره میره برزخ  بعد سور اسرافیل جهنمی و بهشتی معلوم می ...

امشب شوهرم نیست اینجا میگم عزیزم هروقت خواستی بخوان سوالی داشتی بپرس اینجا یا.شخصی جواب میدم

امشب شوهرم نیست اینجا میگم عزیزم هروقت خواستی بخوان سوالی داشتی بپرس اینجا یا.شخصی جواب میدم

عزیزی💋

منم دوس دارم بدونم   اگه اونجا نماز و روزه مهم نبود معیار خوبی و بدی چی بود ؟؟؟؟

معلم دینی مون میگفت بیت المال مهمترین چیزه که باهاش مجازات میشید

که شامل غیبت ، خوردن حق دیگیری و‌‌‌‌‌‌... 

بد رفتیم یه جا یه صفحه سفید بود روش اعمال من نوشته میشد

اینو بگم ک خدا از هرچیزی میگذره حتی از نمازش ولی از حق الناس تهمت زدن و مال یتیم خوردن اصلا نمی‌گذره... 

مثلا می‌نوشت امروز به یکی کمک کردی فلان کار خوبو کردی ولی تهمت زدی همه کارای خوبی ک کرده بودم خط میخورد و پاک میشد ینی هیچ سوالی واسم نوشته نمیشد...

یا مثلا می‌گفت فلان کار خوب کردی نماز خوندی ولی حق الناس کردی همه خوبیام پاک میشد

2827
2791
2779
2792