2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه چطور

من و شوهرم مشکل نازایی داریم 

بعد مادرشوهرم منو برد پیش یه دعا نویس 

اون گفت روت چل افتاده باید چل بری کنم واست (نمیدونم دقیقا چیه) بعد که کارش تموم شد ما که نشستیم تو ماشین به سمت خونه حرکت کردیم هرچی از اون محله ی دعانویسه دورتر میشدم یه حس خیلی خیلی سنگینی میومد تو بدنم 

تا وقتی ک رسیدم خونه 

وقتی رسیدم خونه از درون جوری بودم انگار یه تریلی از روم رد شده و همش اشکام میریخت 

حسو حالم خیلی بد بود که اصلا قابل توصیف نیست

تا غروب من اشک ریختم و از درون درد کشیدم ،غروب که شد زن عموم زنگ زد به خالش از راه دور اون دعایی رو که دعا نویس بهم داد رو باطل کرد تا کم کم حالم خوب شد و اون حس سنگینی از روم برداشته شد

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

جسارتا چه خاطره ای

پآیین گفتم گلم 

ولی میگم ک فقط واسه خودم تلخه تو توضیح دادن چیزی معلوم نیست

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

چه ترسناک  چه دعایی بهت داده یعنی

نمیدونم بهم گفت جل بری کردم واست تا ۴۰ روز باید این دعا همراهت باشه 

ولی من تا نصف روز بیشتر دووم نیاوردم 

خیلی درد کشیدم

اوووه واقعا خیلی حس بدیه... مشکلتون حل شد؟

نه هنوزم منتظر نینی هستیم

بعد عید میرم دوباره ای وی اف 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز