2777
2789

چطوری بعد از فارغ التحصیلی پزشکی میشه معروف شد؟مثلا بعد از گرفتن تخصص چطوری معروف شیم؟کسی بیاد پیشمون؟تبلیغات چطوری؟تجربه هاتونو بگید مرسی

لبخند بزن   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عامو همینکه پزشکی قبول شدی خودش معروفیته دیگ 

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹

انصاف 

درک مریضا و درمان خوب 

ما یه دکتر عمومی داریم میری مثلا برای اگزمای دست یه بار ویزیت میدی تا خوب شی ویزیت مجدد می کنه رایگان تا کاملا راضی باشی

مطبش اینقدر شلوغه که نصفشون تو حیاط می شینن مریضا 

من 21 سالمه از 4 سالگی میریم پیشش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اگر بری شهرستان کوچیک کار کنی بخوای نخوای اکثرا میشناسنت توی اون شهر من اگه رزیدنت نشدم خدایی نکرده ...

ب نظر منم زیبایی خیلی درامدش بالاست

مثل بوتاکس،تزریق ژل لب و لیفت چشم و صورت و جراحی های زیبایی ..اگه کارت خوب باشه دیگه نونت تو روغنه

لبخند بزن