2789
عنوان

رد مظالم

269 بازدید | 23 پست

من در حق یکی بدی کردم. خیلی ام زیاد 

و الان ب شدت پشیمونم. و نمیتونم ازش عذر بخوام چون خبر نداره باعثش من بودم و ابروم میره و خیلی بد میشه 

میگن میشه رد مظالم داد. کسی اطلاع داره کمکم کنه؟ 

ممنون میشم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

رد مظالم برای اینکه مال کسیو خورده باشی بعد هیچ جوره هم پیداش نکنی که پسش بدی نه شما که میشناسی طرفو باید بری حلالیت بطلبی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

میتونی هر سری یادش افتادی براش استغفار کنی

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رد مظالم برای اینکه مال کسیو خورده باشی بعد هیچ جوره هم پیداش نکنی که پسش بدی نه شما که میشناسی طرفو ...

نمیتونم. خیلی بد میشه دعوا میشه حیثیتیه قضیه

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
میتونی هر سری یادش افتادی براش استغفار کنی

میتونم از طرفش خیراتو صدقه بدم؟ 

رد مظالم برای اینکه مال کسیو خورده باشی بعد هیچ جوره هم پیداش نکنی که پسش بدی نه شما که میشناسی طرفو ...

بعضی وقتا اگه به طرف بگی بدتر باعث نفرت و آشوب میشه 

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178
نمیتونم. خیلی بد میشه دعوا میشه حیثیتیه قضیه

والا تاجایی که من می دونم نمیشه طرف باید ببخشه بازم سوال کن

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

دیکه نمی دونم والا ولی یه جوری باید طرفو راضی کنی وگرنه نمیشه اون دنیا که میفهمه پات گیره

میتونم از طرفش خیراتو صدقه بدم؟ 

راستش اینو نمیدونم بهتره از یه عالم بپرسید اما من ی جا خوندم واسه این جور چیزا مث غیبت ک آبروی طرف می‌ره علاوه بر اینکه توبه میکنی باید هرسری یادش افتادی براش طلب مغفرت کنی یا یه دعای خوب بازم از یه روحانی بپرسید 

امیدوارم مشکلتون حل بشه 🌹

اره دقیقآ

والا تاجایی که من می دونم نمیشه طرف باید ببخشه بازم سوال کن

مرسی. اره بازم میپرسم

نه رد مظالم برای مرحله آخره  اول باید حلالیت بطلبی به هر طریقی بحث مالی یه چیزه  ابرو و ...

وای اصن. نمیشه میدونم اوضاع بدتر میشه چون ادمی نیس بشه باهاش حرف زد اونم راجب این مسائل

مرسی. اره بازم میپرسم

خواهش

ببینم من از مامانم هم گفتم بپرسم برات  گفت اگه نمی تونه بگه به جاش یه ثواب وعبادت باید انجام بدی به جای اون خودت که ثوابش بهش برسه هدیه کنی برای اون