2789
عنوان

رد مظالم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 23 پست
مسئله مالیه یا حیثیتیه؟

قضیه مالیش و من فقط مطلع بودم ک یه نفر در حقش بد کردو من فقط فقظ اطلاع داشتم ولی حیثیتیشو دست داشتم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

آخه چرا این کار خیلی بدو کردی آخه ... من باشم با پول و رد مظالم نمیبخشم اگه دلم شکسته باشه و آنقدر ناحقی شده باشه واقعا نمیبخشم با پول و مادیات اصلا ربطی ندارد 

بنظرم دنبال راه دیگم باش 

مثلا یه واسطه بفرست که یجوری بگه که کمتر اوضاع بهم بریزه یا‌نامه بنویس 

یا یه مشکل محیثیتی چیزیشو حل کن نمدومک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش اینو نمیدونم بهتره از یه عالم بپرسید اما من ی جا خوندم واسه این جور چیزا مث غیبت ک آبروی طرف م ...

ان شالله بد حالم بده بخاطرش. مرسی دوست عزیز

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
خواهش ببینم من از مامانم هم گفتم بپرسم برات  گفت اگه نمی تونه بگه به جاش یه ثواب وعبادت باید ا ...

اره چون نمیشه واقن گفت اصن یه ابرو ریزی بدی میشه. 

مرسی گلم

آخه چرا این کار خیلی بدو کردی آخه ... من باشم با پول و رد مظالم نمیبخشم اگه دلم شکسته باشه و آنقدر ن ...

هر کسی ممکنه اشتباه کنه و خوشحالم ک زود ب خودم اومدم و پشیمونم 

آخه چرا این کار خیلی بدو کردی آخه ... من باشم با پول و رد مظالم نمیبخشم اگه دلم شکسته باشه و آنقدر ن ...

دیگه هممون به کارایی کردیم که خطا بوده انسان جایزالخطا کار خوبی نیست ولی همین که پشیمون شده خودش یعنی می دونه کارش بد بوده 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
خدا بهت رو کرده که خواسته این دنیا تسویه کنی و به خودت بیای .... خدارو شکر امیدوارم آروم باشه اوضاع ...

مرسی گلم. ان شالله حل شه