2777
2789
اگه حرفشو از ته دلش نزنه و قصدش ترسوندن باشه نه

حالا من ب عنوان خواهر کوچیکتون ی چی بگم؟اتفاقا اشتباه دقیقا همینجاست نباید بترسی نباید بذاری با تهدید طلاق و رفتن بترسونتت اونی ک باید بترسه اونه

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
من نزده میرقصم وای ب این ک یکی بهم بگه برو😂من مدام در حال رفتنم باید زنجیرم کنن😂😂 ولی جداً وقتی ...

واقعا؟حتی اگر عاشقش باشی؟من چکار کنم عاشقشم افسرده شدم ب همه دریم زدم برگردیم سرخونه زندگیمون نمیخواد ک نمیخواد😥😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من ب عنوان خواهر کوچیکتون ی چی بگم؟اتفاقا اشتباه دقیقا همینجاست نباید بترسی نباید بذاری با تهدی ...

اره من از اول زندگیم وا دادم وا الانم منم ک همیشه منت کشیدم بااینکه خودمم مقصربودم اما شان زن بودنم رو حفط نکردم و همیشه خواستم برگرده😭

واقعا؟حتی اگر عاشقش باشی؟من چکار کنم عاشقشم افسرده شدم ب همه دریم زدم برگردیم سرخونه زندگیمون نمیخوا ...

من از حجم عشق و علاقه دارم میمیرم دیگه😂بیشتر از جونم دوسش دارم خدای زمینی منه ولی بگه برو ی جوری میرم ک حظ کنه

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤
حالا من ب عنوان خواهر کوچیکتون ی چی بگم؟اتفاقا اشتباه دقیقا همینجاست نباید بترسی نباید بذاری با تهدی ...

یسوال شما میگی اونی باید بترسه اونه؟چرا؟والا من خوف کردم من ۲۱ سالمه و اونم ۳۴سالشه

من از حجم عشق و علاقه دارم میمیرم دیگه😂بیشتر از جونم دوسش دارم خدای زمینی منه ولی بگه برو ی جوری می ...

بخدا ؟از دوریش نمیترسی؟از دلتنگی از غم و عصه ازاینکه کس دیگه ای جای تو بیاد چی؟توروخدا راست میگی اگر بگه دیگه نمیتونم ادامه بدم میری؟برای همیشه؟

یسوال شما میگی اونی باید بترسه اونه؟چرا؟والا من خوف کردم من ۲۱ سالمه و اونم ۳۴سالشه

بعضی مردا مث شوهرخواهر الدنگ من پررو و هار میشن چون میدونن زنشون میخواد زندگی کنه و از اسم طلاق میترسه میتازونن و ب همین وسیله هرغلطی میخوان میکنن ولی کافیه ی بار نترسی تا ب چیز خوردن بیفته تو چون همیشه منت کشی کردی پررو شده هوا برش داشته ی بار سفت و محکم وایسا و بذار تا هرجا میخواد پیش بره زندگی ای ک تو بخوای توش مدام کوچیک بشی ک از هم نپاشه برات زندگی نمیشه

بعضی مردا مث شوهرخواهر الدنگ من پررو و هار میشن چون میدونن زنشون میخواد زندگی کنه و از اسم طلاق میتر ...

اره بخدا ببین دوتامون مقصریم و من همیشه واسطه رد کردم ک زندگیم بهم نخوره حتی اینبارم اما اون میگه نه من چکار کنم حالا

واقعا؟حتی اگر عاشقش باشی؟من چکار کنم عاشقشم افسرده شدم ب همه دریم زدم برگردیم سرخونه زندگیمون نمیخوا ...

خیلی متاسفم براتون.فقط اینویادتون باشه هیچ اختلاف وجدایی یکروزه ویکشبه اتفاق نمیوفته.شمانگفتیددلیل همسرتون برای طلاق چیه اماهرچی هست قطعا ازقبل شروع شده وحالابه اینجارسیده.شایدبهتربودشمازودتربه تکاپو میوفتادید.الان هم هرچقدر سخت بایدقبول کنید ازدواج یک رابطه دوطرفه است که اگریکطرف نخوادادامه بده بااصراریاحتی تهدید نمیشه ترمیمش کرد.شایدشماازطریق اقدامات قانونی یا واسطه گری دوستوآشنابتونید مدتی ادمه بدید ولی بهترنیست اول ازخودتون بپرسیددقیقا چی میخواید؟به زورنگهش دارید؟تنبیهش کنید؟دوستش دازیدوتوان جداشدن ندارید؟طبیعتا شماهم یکطرف این رابطه هستیدوحق داریدبرای حفظش تلاش کنید.فقط قبلش باخودتون به نتیجه برسید که چی میخواید تا راه درست رسیدن به هدفتون رو پیداکنید.

بخدا ؟از دوریش نمیترسی؟از دلتنگی از غم و عصه ازاینکه کس دیگه ای جای تو بیاد چی؟توروخدا راست میگی اگر ...

عزیزم من ازدواج نکردم رلیم در حد مرگ عاشقشم ولی ی بار ی حرفی بهم زد ک خیلی بد بود سر همون حرفش ۱ سال کات بودیم ب غلط کردن افتاد اینقد التماس کرد تا برگشتم از دوریش نمیترسم میمیرم نابود میشم ولی اجازه نمیدم زیرپاش لهم کنه سنت کمه کلی آینده و زندگی در پیش رو داری دنیا پر از آدمه از هیچی نترس

اره بخدا ببین دوتامون مقصریم و من همیشه واسطه رد کردم ک زندگیم بهم نخوره حتی اینبارم اما اون میگه نه ...

ی بار نترس بدون وابستگی ب ماجرا نگاه کن ما نمیدونیم چ اتفاقی افتاده ولی خودت بشین سبک سنگین کن ببین چیو داری با چی تاخت میزنی؟اصن ارزششو داره؟

عزیزم من ازدواج نکردم رلیم در حد مرگ عاشقشم ولی ی بار ی حرفی بهم زد ک خیلی بد بود سر همون حرفش ۱ سال ...

مرسی با حرفای قشنگت ماشاالله چقدر دختر قوی هستی خوشبحالت من خیلی احساساتیم اگر مثل شما بودم شوهرم تومشتم بود حیف دیر جنبیدم و الان چکار کنم؟ب نطر شما؟اخه چ زیبایی دیگه عزیزم

چطور بگم ؟خیلی طولانیه اما خب برام سخته از دست مردی ک عاشقشم؟

اول عاشق خودت باش دختر درنهایت فقط خودت واسه خودت میمونی اوکی عشق مقدسه قشنگه ولی خودت مقدس تر و قشنگتری اول ب غرور و شخصیت و آینده و آرامش خودت فک کن تو فقط ی بار زندگی میکنی خب؟

اول عاشق خودت باش دختر درنهایت فقط خودت واسه خودت میمونی اوکی عشق مقدسه قشنگه ولی خودت مقدس تر و قشن ...

چقدر توخوبی😘ایکاش میتونستم بیشتر باهات در ازتباط باشم بلکه ی کم ازت کمک بگیرم میشه خودهشا کمکم کنی