2777
2789

بله

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه محکم میچسبم به پاش میگم یامن یا مرگ😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

اگر قرار باشه اون تلاشی برای بهبود رابطه نکنه و فقط من تلاش کنم اره میرم چون با تلاش من تنها هیچ اتفاقی نمیوفته

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

من نزده میرقصم وای ب این ک یکی بهم بگه برو😂من مدام در حال رفتنم باید زنجیرم کنن😂😂

ولی جداً وقتی یکی میگه نمیخواد نباید غرورتو زیرپا بذاری و بمونی هرکی منو نخواد منم نمیخوامش

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤

بله میگم خوش اومدی.سهم شوهر من تو زندگی مشترک فقط مدارکشه و ی چمدون لباسش.بره هرکجا ک خوشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.