2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 42 پست
صب کن نگا کنم گوشی مامانمو عزیزم

باش عزیزم

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااااااای چقد نازییی دیونه😭بخدا حیفیییی خیلی خوشگلییی نکن با خودت صد نفر بهترزین هستن برات چیه اون با اون قیافه بد ترکیبش

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
دیدی عزیزم

اره عزیزم خیلییییی خوشگلی

خیلی دلم میخاس حرفامو بهش بزنم ولی میگم ولش نمیفهمه...مردا همیشه یه زن عاشقو از دست میدن چون فک میکن ...

بیخیالش شو اخه عاشق چیش باشی نه پول داره نه قیافه نه اخلاق همیشه دنبال بالاتر از خودت باش اصن پولو قیافه بدرک اخلاقو خانواده از همه مهمتره که این هچکدومو نداره