2777
2789
عنوان

لجبازی همسر

789 بازدید | 94 پست

سلام به همه ازتون میخوام بخونید و نظر بدین باید من چجوری با همسرم رفتار کنم که درست باشه

دوهفته پیش با همسرم قصد کردیم گوسفند بکشیم تو حیاط مون و گوشتشو هم به نیازمند بدیم و به اطرافیان هم گوشت خام بدیم یک وعده ( چندبار قبلی گوسفند کشتیم هم خام دادم چلوگوشتی و هم آبگوشت درست میکردیم دعوت میکردیم یا هم خودم چلوگوشت درست میکردم دعوت میکردم جگرشم شبش درست میکردیم دور هم میخوردیم )

فرداش هم خونه مادر همسرم همگی دعوت بودیم حدودا ۲۷ نفر

همسرم زنگ زدن که هماهنگ کردم قصاب گوسفند بیاره بکشه زنگ زدم احوال مامانمو بپرسم برای دعوتی فردا گفتم گوشت مرغ خریدی گفته نه منم قرار شده ۲۷ تکه چلوگوشتی جدا کنم ببرم برای دعوتی فردا

منم ناراحت شدم گفتم چرا بامن هماهنگ نکردی قرارمون چیز دیگه بود و این حرفا گفتم اینجوری که همش میره گفت خوب بره اصلا میخوام گوسفند بکشم بدم همشو به اونا من که گفتم دوست دارم سفره دار باشم همش مهمون خونه دعوت کنم

گوسفند و خونه نمیارم میبرم همونجا میکشم دورهم میخوریمش توهم اومدی که اومدی نیومدی هم نیا

ناگفته نماند تازه دو مرتبه حدودا دوماه پیش و عید غدیر همه رو دعوت کردیم و مهمانی پرخرجی هم دادیم

خلاصه همسرم اومد خونه تعویض لباس و خودش رفت خونه مامانش

فرداش شد رفتیم من خب بگم ناراحت بودم حرفهای زشتی شوهرم بهم زده بود قهر کرده بود ازوناس که قهر میکنه باید بری منت کشی و بی محلی میکنه شام و نهار خودش رفت بیرون خورد برا من نگرفت

خونشون بودیم اومد گفت خواهرام گفتن چرا خانومت پر باد کرده کنم اومدم خونتون با مامان بابات پرباد میکنم ببینی چه مزه میده( من مدلم اینطوری ناراحت میشم نمیتونم نقش بازی کنم کلا همه میفهمن خیلیم تلاش کردم بهتر شم ولی کامل از بین نرفته اخلاقم... اونجا هم اگر کسی حرف میزد با لبخند جواب میدادم ولی کلا کسی نیومد باهام صحبت کنه همه خوشحال چلو گوشت بودن و ... تازه همسرم رفت تمام میوه های دعوتی هم خرید که به اسم ما تمام شه ولی آخرش همسرم پرسید به دایی گفتی من گوسفند کشتم چی گفتم مادر شوهرم گفت

من نگفتم چشمت میکنند!!

سرسفره گوشتها میلم نبود بخورم شوهرم گفت اگه نخوری منم اومدم خونتون نهار مامانتو نمیخورم مجبور شدم بخورم

خلاصه گذشت اومدین چند بسته چلوگوشتی و چند بسته خورشتی و آبگوشتی و جگر کاملش و دنبه شد برا ما

بدون اجازه ما قلوه و دوبسته آبگوشتی برای مامان بزرگش و کله پاچه کامل و سیرابی هم خواهر شوهرم برداشتن

هفته دیگه که رفتیم مادر شوهرم از اول اومد غر زدن که منتظر بودم جگر درست کنید دعوام کنید جگرشو چکار کردین .!!؟؟

گفت گوشت گیر من نیومد و کلی تکه متلک دیگه

😐😐

به همسرم خونه برگشتیم گفتم چرا اینجوری گفتن بی احترامی کردن گفت ما مدلمون همینه تو میخوای نیا خودم میرم سر میزنم

نخوندم خلاصه مینوشتی

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(نجیب تر از آن باش ک برنجانی🙏🥀)(یه خردادی خوش قلب😍)🍁پاییز عزیزم 🧡💛من برای اومدنت منتظرم لطفا پر از اتفاقات خوب باش🍁🍂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای چ خوانواده سمی هستن

وقتی اخلاقشو میدونی کوتاه بیا بگو باش هرچی تو بگی بیکاری دردسر برا خودت درست میکنی

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
چقدر شوهرت شبیه شوهر منه .اصلا درک نداره

چند روزه کلید کرده رو این مسأله همش میخواد نقطه ضعف بگیره.. دیروز خونه خواهرم اینا بودیم گفت منم امروز اینجا پر باد میشینم تلافی اون سری تو ...

تو این تاپیکا خیلی سخته نظر بدی

حاج خانم درونم میگه ساکت باش حق الناسه

ولی کلثوم اکبریه درونم چیز دیگه میگه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

میخاد سفره دار باشه خب چرا یه طرفه میره قبلش باید بهت بگه هماهمگ باشید باهم بعد اونا دیگه سهم خودشون روخوردن سر سفره چه کاریه چشم بدوزن به کله وپاچه وباخودسون ببرن مادرشوهرتم خیلی طمع کاره شوهرتم به خودشون رفته میخاد بره خونا مادرش باید بهت درست بگه نه بی احترامی کنه خواهرشوهرتم اگر که ادم بود باید میومد پیش خودت بامهربونی میپرسید که چرا ناراحتی نه بره بذاره کف دست داداشش معلومه که اینا محرم نیستن برای حرف زدن خیلی خوبه که ادم بتونه مهمونی بده خانواده روجمع کنه دورهم ولی هرچیزی جای خودش

عزیزم گوسفندو تو خونه ی خودتون قربونی کنید...بعد برای اطرافیان هر کدوم ی بسته آبگوشتی کناربزار..شوهرت ببره مال هرکسیو درخونشون بده

شما گوسفند بریدین...شما خرج دادین...دیگران قشنگ بخورن..مست بشن همدیگرو بغل کنن...شما زنو شوهر باهم دعوا کنیدو هرچی خوردین از دماغتون بیاد....🙄

خوب این چه کاریه😮💨🤔

از اول خیلی رو دادی معدرت میخوام سوارت شدن

والا کی تو این دوده زمونه گوسفند میخره میده مادر و خواهر برادراش بخورند تهش هم نه تشکری نه چیزی بعد به تو و خانواده ات چیزی نرسه

همون قدر که اون حق داره از اون گوسفند تو هم داری

الان کاری نمیشه بکنی ولی شروع کن کم کم این قدربهشون بها ندی

منکه خیلی زورم اومد الان

مادر ذلیل هست دیگه کاریش نمیتونی بکنی

به نظرم با سازش برقص

استقلال نداره مشخصه

خودت اذیت میشی

همسر منم یه ذره این اخلاق رو داره خوشبختانه چون خانواده ش اهل رفت و آمد نیستن کمتر به مشکل میخوریم

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم