2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 42 پست

اون مامانشه پشت سرش؟ خودتم میزاری عزیزم🥺

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره مامانشه عزیزم بخدا تو گوشی مامانم عکس پوشیده ندارم پیدا کنم میزارم 

باشه عزیزم وای عجب عفریته ای معلوم میشه من ترسیدم ازش😑😑

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
اره مامانشه عزیزم بخدا تو گوشی مامانم عکس پوشیده ندارم پیدا کنم میزارم  

خودتم بزار دیگه جز من کسی نمیبینه که🥺😬

خدا ازشون نگذره

ایشالا دیگه هیچوقت باهاشون طرف نمیشی عوضیارووو

چقدم خودش قیافه کریحی داش🤮مامانش شبیه شیطانه بخدا برن بدرک😑

خودتم بذار کلا دو سه نفریم قسمتای لختیتو بپوشون فقط قیافت معلوم باشه

اره🥺

چقدم خودش قیافه کریحی داش🤮مامانش شبیه شیطانه بخدا برن بدرک😑

الان یکی هس تو لندن زندگی میکنه تو اینستا باهاش اشنا شده بودم قبل عقد الان میگ جدا بشی هم میام ایران باهم اشنا شیم نمدونم راست میگ یا ن

الان یکی هس تو لندن زندگی میکنه تو اینستا باهاش اشنا شده بودم قبل عقد الان میگ جدا بشی هم میام ایران ...

اصن راستم نگه صدتا بهترش هستن واست اون یکیشه تو اینسنا با هزار نفر بهتر اشنا میشی بابا😁