2777
2789
عنوان

شوهرم دعوای ارثمو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 59 پست
بخدا خیلی بده ارزوی مرگ کسی رو داشته باشی که میخواد بهت ارث برسه ...خودمم تعجب میکنم از خانواده همسر ...

پس اینا با ارث دختر ازدواج کردن نه خودشون

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
خدا نکنه . دشمنت بمیره . خیلی پسته که از آدم زنده ارث میخاد.

خانوادگی همشون همینطورن دختراشون با شوهراشون دعوا دارن پسرا هم با زناشون

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اینا با ارث دختر ازدواج کردن نه خودشون

موندم چیکار کنم من از سه سالگی بابا نداشتم مامانم با خون دل بزرگمون کرده که حالا یکی بیاد ارزوی مرگشو داشته باشه

خب بجاش ب شما جهیزیه دادن دیگ.تهیه خونه و ماشین برعهده مرد هست حالا مادرت لطف کرده ب پسرا داده تا زن ...

منم همینو میگم که مادرم مجبوره به پسرش کمک کنه تو اجتماع سرشکسته نباشه 

منم همینو میگم که مادرم مجبوره به پسرش کمک کنه تو اجتماع سرشکسته نباشه 

یک کلام خدانکنه شوهر طماع حسود گیر ادم بیفته .مال دنیا رو کی با خودش ب گور برده اخه ارزش ندار سرش حرص زد اگ بود خداروشکر نبود هم ک نباید شکمت پاره شه لذتتو ببر دوروز دنیا. بعدم مادرت برپسراشم احتیاج داره فردا پیری 

یک کلام خدانکنه شوهر طماع حسود گیر ادم بیفته .مال دنیا رو کی با خودش ب گور برده اخه ارزش ندار سرش حر ...

خواهرشوهرام از ارثشون هزارتومن بهدشوهراشون نداده بعد شوهرم توقع داره مادرم زنده هست برم از ارث بخوام بعدشم مادرم بهم نمیده میگه اگر چیزی بدم شوهرت از چنگت درمیاره 

خواهرشوهرام از ارثشون هزارتومن بهدشوهراشون نداده بعد شوهرم توقع داره مادرم زنده هست برم از ارث بخوام ...

ار دیگ‌مادرت شناختتش ک نمیده .‌جدیدن دامادا از عروسا پیشی گرفتن تو چشم داشتن ب ارثو میراث. میتونی یواشکی ملکی چیزی بگیری لزومی ندار اون بفمه

ار دیگ‌مادرت شناختتش ک نمیده .‌جدیدن دامادا از عروسا پیشی گرفتن تو چشم داشتن ب ارثو میراث. میتونی یو ...

اره دقیقا...‌ممنون دوست خوبم از راهنماییت❤❤❤

بگو چشمت ب مال بابات باشه😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بگو چشمت ب مال بابات باشه😒

این چشمش به مال همه هست بخدا خیلی حریصه ....میگه تو زن زندگی نیستی مالتو نمیاری تو زندگیم حاله خوبه خواهرش کارمندن هزارتومن به شوهراشون نمیدن

هرچی میگم که بابا داداشام که مردن هنوز نگفتن من ارث میخوام توقع داری من برم بگم 

یه وقت نری به مامانت همچین حرفی بزنی اصلابه شوهرتم بگومن هیج ارثی نمیخوام اصلا سایه مادرم باسلامتی صدسال دیگه بالاي سرخانواده مون باشه

یه وقت نری به مامانت همچین حرفی بزنی اصلابه شوهرتم بگومن هیج ارثی نمیخوام اصلا سایه مادرم باسلامتی ص ...

نه بابا هیچ وقت این حرفو به مامانم نمیگم ...برام هم پدر بوده هم مادر من سلامتیشو با دنیا عوض نمیکنم الهی خدا همیشه سایه مادر پدرا رو رو سرمون داشته باشن

این چشمش به مال همه هست بخدا خیلی حریصه ....میگه تو زن زندگی نیستی مالتو نمیاری تو زندگیم حاله خوبه ...

شوهر منم هست

بارها چرتو پرت گفته منم دیگه میخندم میگم خواستن بدن نخواستن ندن. 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴