مامانم چند تا خونه داده که هرکدوم از بردارم توش زندگی میکنن به عنوان ی مستاجر ولی کرایه نمیگیره مامانم ازشون حالا شوهرم هنش باهام دعوا داره که چرا به ما نمیده حالا خوبه وضع مالی شوهرم خوبه بازم چشم به ارث من داره خوب برادرام وضع مالی بالایی ندارن مامانم میگه دلم میخواد ی کمکی بهشون بکنم که بتونن خودشون رو بالا بکشونن....بخدا مامانم هرعید برای همه نوه هاش خرید میکنه یا از نظر خرجی به همه بچه هاش کمک میرسونه منی که چند ساله ازدواج کردم هنوزم مثل گذشته ها برام لباس میخره یا برا بچه هام خرید میکنه از نظر محبت هم خیلی زیاد به بچه هام محبت میکنه ....حالا یکی از برادرام نسبت به بقیه برادرم وضع مالیش ضعیفتره میخواد ی مبلغی کمکش کنه بتونه ماشین برا خودش بخره شوهرم دعوا داره که باید برا ماهم بخره....موندم چیکار کنم
میشه برای سه تا از حاجتهام صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚
یک کلام خدانکنه شوهر طماع حسود گیر ادم بیفته .مال دنیا رو کی با خودش ب گور برده اخه ارزش ندار سرش حر ...
خواهرشوهرام از ارثشون هزارتومن بهدشوهراشون نداده بعد شوهرم توقع داره مادرم زنده هست برم از ارث بخوام بعدشم مادرم بهم نمیده میگه اگر چیزی بدم شوهرت از چنگت درمیاره
یه وقت نری به مامانت همچین حرفی بزنی اصلابه شوهرتم بگومن هیج ارثی نمیخوام اصلا سایه مادرم باسلامتی ص ...
نه بابا هیچ وقت این حرفو به مامانم نمیگم ...برام هم پدر بوده هم مادر من سلامتیشو با دنیا عوض نمیکنم الهی خدا همیشه سایه مادر پدرا رو رو سرمون داشته باشن