2777
2789
عنوان

شوهرم دعوای ارثمو داره

1076 بازدید | 59 پست

مامانم چند تا خونه داده که هرکدوم از بردارم توش زندگی میکنن به عنوان ی مستاجر ولی کرایه نمیگیره مامانم ازشون حالا شوهرم هنش باهام دعوا داره که چرا به ما نمیده حالا خوبه وضع مالی شوهرم خوبه بازم چشم به ارث من داره خوب برادرام وضع مالی بالایی ندارن مامانم میگه دلم میخواد ی کمکی بهشون بکنم که بتونن خودشون رو بالا بکشونن....بخدا مامانم هرعید برای همه نوه هاش خرید میکنه یا از نظر خرجی به همه بچه هاش کمک میرسونه منی که چند ساله ازدواج کردم هنوزم مثل گذشته ها برام لباس میخره یا برا بچه هام خرید میکنه از نظر محبت هم خیلی زیاد به بچه هام محبت میکنه ....حالا یکی از برادرام نسبت به بقیه برادرم وضع مالیش ضعیفتره میخواد ی مبلغی کمکش کنه بتونه ماشین برا خودش بخره شوهرم دعوا داره که باید برا ماهم بخره....موندم چیکار کنم  

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

چقد حریص

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ۱۲ ساله پیش همه طلاهایی که مامانم بهم داده بود وخودش خریده بود رو فروختم تا خونه بخره هنوز همونا رو پس نداده بهم بازم دعوا داره.....بخدا طفلک مامانم چه برای دختراش چه عروساش هرعید خرید میکنه هدیه میده بخدا دلش صافه

داماد سر خونه 😐🤨بگو از پدرت بخواه  مفت خوری ممنوع  بگو اصلا مادرم اختیار اموالشو داره ...

هرچی میگم بازم حرف خودشو میزنه

بگو پول ومال واسه مامانمه هیچکدوممون حق دخالت نداریم چ برسه ب شما

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
کمکای مالی مادرتو نزار بفهمه شوهرت.بگو داداشام از امسال قراره اجاره بدن

میفهمه داداشام سادن میگن بهش