تا آخر بخونید جز عجیب ترین چیزایی بود که تجربه کردم و بخدا دروغ نیست دنبال پربازدید شدن نیستم وگرنه پست اول نمیزاشتم فقط خواستم تجربه مو ب اشتراک بزارم و بگم زود اعتماد نکنید و راهنماییم کنید ممنون
شش ماه پیش با آقایی در ارتباط بودم ب قصد ازدواج و بعد دو ماه منو از پدرم خواستگاری کرد ولی من گفتم ب زمان بیشتری نیاز دارم و چندماه گذشت همیشه مشکوک بودم بهش آنلاینیاش و اینا ولی سعی می کرد قانعم کنه ماه پیش باهاش قطع ارتباط کردم پیام میداد و اصرار و اصرار ولی من قبولش نکردم
همیشه ب ب دختری تو پیجش مشکوک بودم ی بار پرسیدم گفت دوست بچگیمه و اینا و بعد بلاکش کرد از پیجش گفت برا اینکه تو خیالت راحت شه
چهار روز پیش بهم پیام داد و گفت پشیمونم و اینا و اصرار و ...منم دودل بودم و دیگه مثه سابق دوسش نداشتم ولی قبول کردم همون شب رفتم تو پیج همون دختره ک پیجشم باز بود خیلی اتفاقی رفتم دیدم ی استوری رو هایلایت کرده از برف ک آقایی ک باهاش بودم چند ماه پیش برای من فرستاده بود منم دنبال بهونه بودم ولی هیچی راجع ب استوری ب پسره نگفتم فقط گفتم نمیخوام ادامه بدم و تموم کردم
همون شب ریپلای زدم ب استوری دختره با پیج فیک نوشتم سلام اینجا کجاست فلان جاست؟ک دختره نوشت ببخشید من شمارا نمیشناسم و این کارت عجیبه پیج منو چک میکنی منم سین کردم هیچی نگفتم
امروز صب بیدار شدم دیدم دختره نوشته تو کی هستی کنجکاو شدم و فلان منم گفتم صاحب اون عکس قبلا باهاش بودم،گفت الان هم؟ گفتم چند روز قبل این اتفاق افتاده
دختره گفت من دو سه سال پیش با این پسر بودم ب مدت دو سال و سال قبل با هم بودیم تا ی ماه پیش (ینی همزمان با دختره بوده با منم بوده)بعد گفت من ی بار اسمتو دیدم تو گوشیش ولی گفته هیچکی نیس
ی بارم عکس منو استاتوس واتساپ گذاشت دختره گفت ب من گفته اونو گذاشتم حسادت تورو برانگیخته کنم
گفت میدونی این پسره چهار تا گوشی داشت
بعد گفت ماه قبل هشت روز جواب پیاممو نداد از طریق اینستا فهمیدم ازدواج کرده و عکس پیاماشون و همه چی رو فرستاد با زمان و ثابت کرد
ینی همزمان با سه نفر بوده بعد گفت تازه یکی دیگم پیاماشو دیدم تو گوشیش ینی شد چهار تاااا!!!ینی زمانی ک از من خواستگاری کرده بود و با اون دختره داشت تدارکات سفر میچید داشت برنامه ازدواج با یکی دیگرم میریخت ک قطعا باهاش در ارتباط بوده
بعد من الان پیام دادم بهش گفتم تبریک میگم گفت چی گفتم ازدواجت گفت تو دیوونه ای فلان من کَی ازدواج کردم منم اون فیلم با زنش ک دختره برام فرستادو براش فرستادم لال شد دیگ جواب نداد گفتم یعنی تو چند روز پیش ک پیام دادی ب من متاهل بودی
خیلی کثیفی و هرزه ای و ...
کلی فوش دادم آخرشم گفتم ب زنت میگم بعد بلاک کردم
الان نمیدونم بنظرتون باید ب زنش بگم؟وظیفه کنه ک بگم؟خیلی دلم برا زنش میسوزه چون همچنان داره خیانت میکنه وقتی ب من پیام داد ی ماه از ازدواجش گذشته بود
نمیدونم چیکار کنم
ولی ی نصیحت دوستانه توروخدا ب مردا اعتماد نکنید خیلی میتونن عوضی باشن مراقب باشید تا مثل خانواده خودتون مطمئن نشدید اعتماد نکنید و دل نبندید
من ک اصلا ناراحت نیستم ولی دلم برا دختره سوخت چون گفت حس ی آشغالی رو دارم ک دور انداخته شدم سه سالم رو ب پاش گذاشتم
اینم بگم با زنش هم قبل ازدواج رابطه داشته اینجوری نبود ی روزه باشه