2777
2789
تو چن وقت باهاش بودی ؟ 😔منو خیلی اذیت کرد

دقیقا تو منی ... من از ی روز قبل عید 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی سخته تمام تلاشتو بکن هیچوقت فراموش نمیشه من تا یکسال افسرده بودم 🥲

از این میترسم ک ی بار دیگه ردی ازش تو زندگیم باشه ولی اونقد براش مهم نبودم ک فک نمیکنم ب نظرت میتونم زندگی خوبی داشته باشم؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برام دعا کنی 😔

برات  دعا میکنم 

چون خودمم  محتاجم ب دعات

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شغلش چیه؟ دلیل مخالفت خانوادت چیه؟

مغازه داره.من سیدم و چون اون سید نیس مخالف بودن اینجا بعضی خانواده ها این رسمو دارن ک دختر سید باشه نمیتونه با مرد غیرسید ازدواج کنه

مغازه داره.من سیدم و چون اون سید نیس مخالف بودن اینجا بعضی خانواده ها این رسمو دارن ک دختر سید باشه ...

انشالله خدا بهت کمک کنه عزیزم برات دعا  میکنم 

استارتر تبریک میگم

چ کار قشنگی

میگذره و با ردان آسوده و پاک زندگی قشنگتو از سر میگیری

لطفا ب زودی ازدواج نکن و تو انتخاب مورد ازدوامت خیلی خیلی دقت کن

با آرزوی زندگی ای پر از خوشبختی و آرامش و رضایت

استارتر تبریک میگم چ کار قشنگی میگذره و با ردان آسوده و پاک زندگی قشنگتو از سر میگیری لطفا ب زودی ...

عزیزم برام دعا کن دعا کن آدمی سر راهم قرار بگیره ک سختیای این مدت از یادم بره خیلی عذاب کشیدم خیلی اذیت شدم دعا کن فراموش کنم و ی آدم خوب نصیبم بشه ممنونم برات دعا میکنم عزیزم 

عزیزم برام دعا کن دعا کن آدمی سر راهم قرار بگیره ک سختیای این مدت از یادم بره خیلی عذاب کشیدم خیلی ا ...

انشاءالله 

الهی شکر ک یک مرد خوش رفتار و خانواده دار و ب تمام معنا مـــرد میاد تو زندگیت و تا آخر عمرتون ب پای هم راضی و شاد فسیل می شوید

منم دقیقا از همون روز تو چرا تموم کردی الان راضیی؟

من بهش پیام دادم .      ما قسمت هم نبودیم ،