2777
2789
تو چن وقت باهاش بودی ؟ 😔منو خیلی اذیت کرد

دقیقا تو منی ... من از ی روز قبل عید 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی سخته تمام تلاشتو بکن هیچوقت فراموش نمیشه من تا یکسال افسرده بودم 🥲

از این میترسم ک ی بار دیگه ردی ازش تو زندگیم باشه ولی اونقد براش مهم نبودم ک فک نمیکنم ب نظرت میتونم زندگی خوبی داشته باشم؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه برام دعا کنی 😔

برات  دعا میکنم 

چون خودمم  محتاجم ب دعات

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

شغلش چیه؟ دلیل مخالفت خانوادت چیه؟

مغازه داره.من سیدم و چون اون سید نیس مخالف بودن اینجا بعضی خانواده ها این رسمو دارن ک دختر سید باشه نمیتونه با مرد غیرسید ازدواج کنه

مغازه داره.من سیدم و چون اون سید نیس مخالف بودن اینجا بعضی خانواده ها این رسمو دارن ک دختر سید باشه ...

انشالله خدا بهت کمک کنه عزیزم برات دعا  میکنم 

استارتر تبریک میگم

چ کار قشنگی

میگذره و با ردان آسوده و پاک زندگی قشنگتو از سر میگیری

لطفا ب زودی ازدواج نکن و تو انتخاب مورد ازدوامت خیلی خیلی دقت کن

با آرزوی زندگی ای پر از خوشبختی و آرامش و رضایت

استارتر تبریک میگم چ کار قشنگی میگذره و با ردان آسوده و پاک زندگی قشنگتو از سر میگیری لطفا ب زودی ...

عزیزم برام دعا کن دعا کن آدمی سر راهم قرار بگیره ک سختیای این مدت از یادم بره خیلی عذاب کشیدم خیلی اذیت شدم دعا کن فراموش کنم و ی آدم خوب نصیبم بشه ممنونم برات دعا میکنم عزیزم 

عزیزم برام دعا کن دعا کن آدمی سر راهم قرار بگیره ک سختیای این مدت از یادم بره خیلی عذاب کشیدم خیلی ا ...

انشاءالله 

الهی شکر ک یک مرد خوش رفتار و خانواده دار و ب تمام معنا مـــرد میاد تو زندگیت و تا آخر عمرتون ب پای هم راضی و شاد فسیل می شوید

منم دقیقا از همون روز تو چرا تموم کردی الان راضیی؟

من بهش پیام دادم .      ما قسمت هم نبودیم ،