2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما باهم همکلاسی هستیم چن باری بعد کاتمون درمورد درس خیلی کم حرف زدیم ولی بیاد بگه برگردیم نه😔

از من عاشق تر دیگه نبود ولی اونی ک واقعا بخادت ثابت میکنه من ک غیر گریه ای سه سال چیزی برام نداشت 

برای فراموش کردن یه سرگرمی برای خودت پیدا کن.یه چیزی که ذهنت هم مشغول کنه. ارتباطت رو با بیرون بیشتر کن . باشگاه برو. کلاس موسیقی یا هرچی که هزینه اش هم برات اوکی باشه‌ و اینکه حتما با دوستات یا خانواده بیشتر وقت بگذرون . زیاد تنها نمون.

به مرور دلت آروم میشه ولی هیچکس بطور کامل نمیتونه فراموش کنه. این یادت میمونه و یه تجربه میشه برات.

از من عاشق تر دیگه نبود ولی اونی ک واقعا بخادت ثابت میکنه من ک غیر گریه ای سه سال چیزی برام نداشت&nb ...

منم ۷ ماهه یه روز نشده گریه نکنم بهش فک نکنم واس من داستانش عجیبه اون روزی که همو دیدیم بهم گفت دوسم داره حتی منو بعل کرد بعد عصر همون روز گفت نمیخواد ادامه بده😔

منم ۷ ماهه یه روز نشده گریه نکنم بهش فک نکنم واس من داستانش عجیبه اون روزی که همو دیدیم بهم گفت دوسم ...

نباید زود حس وابستگی پیدا کنید.

یکی از اشناهای ما پسره رفت خواستگاری بعد دختره رو نپسندیدن. دختر و پسر هم اصلا تاحالا همدیگه رو ندیده بودن و نمیشناختن.

بعد که رفتن چند هفته بعد مامان دختره زنگ میزنه به مامان پسره میگه شما رفتین دیگه هم خبر ندارین دختر من یک هفته اس نشسته ت  اتاقش گریه میکنه🙁

ما دهنمون باز موند

کفتم مگه هرکی رفت خواستگاری یکی، مجبوره بگیرتش؟؟

دختره زود با یه بار خواستگاری عاااشق و دلکشته پسره شده بود  از خوراک هم افتاده بود

اصلا اینجوری نباشید باید خیلی مغرور باشید مقابل پسرا وگرنه اعتماد بنفستون هم به مرور میاد  پایین. مثل این مادر که از سر نادانی دختر خودش رو کوچیک میکنه نیگه دختر من گریه کرده غذا نمیخوره چون شما رفتین و دختر ما رو نمیخواین

اره خیلی هم دوسش داشتم رابطه اشتباه عزیزم اشتباه هست چه سه سال چه سی سال یه جا تموم میشه وسرانجام ند ...

ب نظرت کار خوبی کردم ؟ الان تمومش کردم خیلی اذیتم میکرد با این ک دوسش داشتم

منم ۷ ماهه یه روز نشده گریه نکنم بهش فک نکنم واس من داستانش عجیبه اون روزی که همو دیدیم بهم گفت دوسم ...

عزیزم من بعد ۲۵سال جدا شدم بعد سه ماه به زندگی برگشتم من یه دوره های عز ت نفس رو گرفنم وکار کردم ازدواج ودوستی هم یه قرارداد هست 

ب نظرت کار خوبی کردم ؟ الان تمومش کردم خیلی اذیتم میکرد با این ک دوسش داشتم

اره عزیزم ...ما به اونیکه یه روز بده دوروز خوبه بیشتر وابسته میشیم چون میگیم اگه دوسم نداشت بهم محبت نمیکرد پس دوستم داره وقتی ناراحته خودمون کوچیک میکنیم به هر در میزنیم تا محبتش رو بگیریم یه جوری شرطی شدیم این رابطه سمی هست ومن دقیقا زمانی به خودم اومدم پسرم ۲۳سالشه  خونوادمم اولش محالف بود وحاضر بودم خودمو به خاطرش بکشم تا کی میشه تحمل کرد رو اعتماد به نفست کارکن و برای فراموش کردن این وارد رابطه نشو بزار دوره سوگواری وپذیرش تموم بشه