2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان پشیمونی؟

من پی انتخابموایستادم عشقم بود خیلی واسه زندگیم تلاش کردم اما اون گربه صفت بود الان پشیمون نیستم چون دوسش داشتم هیچ کوتاهی هم نگرفتم من همه تلاشم کردم نشد پس جای واسه پشیمونی نیست

نه من خیلی احساسی ام منو بیخیال دوستام خیلی راحت فراموش کردن ولی خب من الان دارم به خودکشی فکر میکنم ...

بیا بهم کمک کنیم منم عین تو ام .تو خودت خواستی؟

من پی انتخابموایستادم عشقم بود خیلی واسه زندگیم تلاش کردم اما اون گربه صفت بود الان پشیمون نیستم چون ...

ب نظرت من کار بدی کردم بد دهن بود عصبی بود واسم کاری نمیکرد همیشه اشکمو در میورد

ب نظرت من کار بدی کردم بد دهن بود عصبی بود واسم کاری نمیکرد همیشه اشکمو در میورد

مثل شوهرمن مطمئن باش کار درستی میکنی خوش به حالت که تو رسمی نشدی شوهرمنم تو دوست همین بود رفته رفته بدتر شد همه میگن تو دوستی دیره بدی چرا جدا نشدی

مثل شوهرمن مطمئن باش کار درستی میکنی خوش به حالت که تو رسمی نشدی شوهرمنم تو دوست همین بود رفته رفته ...

یغنی عادت میکنم و فراموش میکنم منم ترسیدم بعدا پشیمون بشم

تورو خدا کمکم کن چطوری فراموشش کنم

به بدیهاش فکر کن بخدا قسم اگه بدونی چه آینده در پیشته الان فقط خودتی وخودت۰بعدا خانواده ها میان وسط خیلی چیزا رو باید تحمل کنی وعداب بکشی وآخرت بعد اون همه بلا دوباره مثل یه اعمال بزارند بیرون

به بدیهاش فکر کن بخدا قسم اگه بدونی چه آینده در پیشته الان فقط خودتی وخودت۰بعدا خانواده ها میان وسط ...

ب آینده فک کردم و ترسیدم 😔ب نظرت برام مزاحمت ایجاد نمیکنه البته موقع رفتن ام خودش میگفت برو فقط میترسم هر چند مطمعنم باهاش اگه باز برم بدبخت میشم دعا کن برام دیگه هیچ وقت پیداش نشه

ب آینده فک کردم و ترسیدم 😔ب نظرت برام مزاحمت ایجاد نمیکنه البته موقع رفتن ام خودش میگفت برو فقط میت ...

نترس بابا الان پسرا انقدر بی رگ شدن حوصله دردسر ندارن یه چیزی بگم تمام کسی که دوست داشته باشه هیچ وقت نمیزاره به این حال وروز بیوفتی