2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 29 پست
شوهر منم خوشش نمیاد ولی خب اگه اتفاقی پیش بیاد که اشکالی نداره باهاش صحبت کن بگو منم اتفاقی خریدم ن ...

واقعا مدل دیگه ای نداش و قیمتش خوب بود منم اصرار نمیکنم هیچوقت که ست کنیم اما انقدر پافشاریش و یه دندگیش حرصمو دراورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی انقدر حس بدی داره که حتی یبار به خاطر دل من اینکارو نمیکنه

منکه یکبارم نمیتونم

شاید ایشونم نتونه....باهم نپوشید

نی نی یارتبعیدم کرده بود....تازه ب وطن برگشته ام...دل هواتونو کرده بود...سلــــــــــــام
دیگه براش لباس نخر کلا چه کاریه دعوام نگیرید روزای اول عیدی 

امروز و فردا ماهیانمه اینم هی رو اعصابم راه میره حالیش نمیشه صبح تا شب تو خونه تنهام و دلم به این چیزای بیخودی خوشه که همینم میکوبه تو ذوقم

به نظرمنم جالب نیس.مخصوصاکاپشن وپالتو.بازاگه مانتووکت بودیچیزی.ولی همونم حال بهم زنه

از اینهمه یه دنده بودنش حرصم گرف وگرنه اصلا اینجوری نیستم که بخوام ست کنیم دم به دقیقه چون برای اولین بار اینکارو کردم و اونم انقدر براش درد اور بود

از اینهمه یه دنده بودنش حرصم گرف وگرنه اصلا اینجوری نیستم که بخوام ست کنیم دم به دقیقه چون برای اولی ...

بیخیالش باش.هروقت رفتی یجاکه خودت بودی بپوش.منم چندبارازاینکاراکردم.حالابهترین لباسهارابراخودم گاهییی میگیرم ومیپوشم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
بیخیالش باش.هروقت رفتی یجاکه خودت بودی بپوش.منم چندبارازاینکاراکردم.حالابهترین لباسهارابراخودم گاهیی ...

با خودم میگم ای کاش برا خودم کفش میخریدم یا مانتو اونوقت دلم نمیسوخت نبودنش یه طرف بی پولیمون یه طرف این اخلاقشم که از سر کار میاد و انگار فقط اون کار میکنه و همش طلبکاره هم یه طرف

بعد دوباره تو مغازه دیگه دقیقا همون جنس و رنگ مردانه اش حراج خورده بود گفتم میخرمش برا شوهرم (نه رنگ ...

سلام ،

آره عزیزم میشه،من دیدم که بعضی ها اینجوریه دیگه،

کاربر هم نمیشه کرد البته مهم هم نیست،خوب هر کسی یه جوره،همونطور که ما یه جوریم،

بنظرم به اخلاقش احترام بذار تا احترامت کنه،

قربونت برم،سال خوبی داشته باشی!♥️♥️♥️♥️