2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

597 بازدید | 29 پست

من برای عید خرید نکردم چون خیلی اوضاعمون بد بود دوسه روز قبل از عید خواهر شوهرم گفت میخوام برا دخترام خرید کنم تو هم بیا بریم منم چون شوهرم خونه نیس کلا شبا فقط میاد خونه اصلا بیرون و خرید و اینا نرفتیم دیگه بهش گفتم باشه میام

پولم نداشتم که خرید کنم اما به مامانم گفتم واسم پول بریزه که اگه چیزی دیدم و دلم خواس بخرم بعد بهش پس میدم

بعد تو یه حراجی یه پالتو فوتر دیدم که ۶۰درصد تخفیف خورده بود چون تو زمستون  دیدم قیمتاش بالای ۸۰۰ بود گفتم حالا ۳۵۰ میصرفه یکی خواهرشوهرم خرید و کلی اصرار کرد که توهم بخر بعدا باید گرون تر بخری منم یه رنگ دیگشو خریدم طوسی

بیاین بقیشو بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد دوباره تو مغازه دیگه دقیقا همون جنس و رنگ مردانه اش حراج خورده بود گفتم میخرمش برا شوهرم (نه رنگ دیگه ای داش نه مدل دیگه ای) فقط چون حراج بود و گفتم حالا یبارم ست کنیم

حالا شوهرم میگه اگه تو اینو بپوشی من دیگه نمیپوشمش دیشب میخواستیم بریم خونه بابام اینا من اونو پوشیدم اون کتشو دراورد گف یا تو بپوش یا من

شما بودین چکار میکردین خیلی اعصابم خورده یعنی انقدر براش سخته با زنش ست کنه مگه میشه

بعد دوباره تو مغازه دیگه دقیقا همون جنس و رنگ مردانه اش حراج خورده بود گفتم میخرمش برا شوهرم (نه رنگ ...

وااااا بهش بگو چی میشه خب

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند

منم دوس ندارم با شوهرم ست کنم.....نمبدونم شاید واسه بعضیا عجیب باشه

ولی دوس ندارم....حس بدی میگیرم

نی نی یارتبعیدم کرده بود....تازه ب وطن برگشته ام...دل هواتونو کرده بود...سلــــــــــــام
میگه خوشم نمیاد از این مسخره بازیا😶

شوهر منم خوشش نمیاد ولی خب اگه اتفاقی پیش بیاد که اشکالی نداره

باهاش صحبت کن بگو منم اتفاقی خریدم نه برای ست کردن حتما 

گاهی فقط گوش باش
شاید فکر میکنه لوس بازیه دوس نداره

همینو گف الانم یه دعوای شدید کردیم چون هروقت چیزی براش گرفتم یه ایراد ازش گرفته

پریشب به بابام میگف بیا کت رو شما بپوش میدمش به شما😑

منم دوس ندارم با شوهرم ست کنم.....نمبدونم شاید واسه بعضیا عجیب باشه ولی دوس ندارم....حس بدی میگیرم

یعنی انقدر حس بدی داره که حتی یبار به خاطر دل من اینکارو نمیکنه

همینو گف الانم یه دعوای شدید کردیم چون هروقت چیزی براش گرفتم یه ایراد ازش گرفته پریشب به بابام میگف ...

دیگه براش لباس نخر کلا چه کاریه دعوام نگیرید روزای اول عیدی 

گاهی فقط گوش باش