2777
2789
عنوان

بچه ها من بوتیک لباس دارم و

125 بازدید | 5 پست

سبک هام با هرکسی متفاوته جدیدا یک همکار اومده نزدیک من مغازه زده هر مدلی که من میارم اونم دقیقا لنگشو فرداش میاره . حتی یکبار گفتم از مدلهای من نیار اما بدتر کرد و از عمد میاره تن مانکن میکنه جلو چشمم . ضمنا مغازمم توی دیده جوری نیست که بگم بپوشونمش .

ضمنا از صد دشمنم برام بدتره یکبار بهش گفتم بدتر کرد روز به روز داره بدتر میکنه

حالا این موضوع خیلی داره ناراحتم میکنه چیکار کنم . 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین دکور بوتیکتو توووپ بچین یعنی یجوری که انگار خارجه اصلا ، یجوری بچین که احساس با کلاسی بده ، برخورد فروشنده هارم بگو خیلی خوب باشه با مشتریا و محل سگ نده به این یارو عر چقد حساس تر بشی بد تر میکنه ولش کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=230997999]ببین دکور بوتیکتو توووپ بچین یعنی یجوری که انگار خارجه اصلا ، یجوری بچین که احساس با کلاسی بده ، برخ ...[/QUOTE بی محلش کردم اما هر روز داره کار منو خراب تر میکنه . هیچ کاری از دستم بر نمیاد دیگه . دقیقا دکورم رو همین گونه که شما میگی سعی میکنم کنم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

مگه از کجا لباس میاری که اون مدلش رو پیدا میکنه

تهران میارم