2777
2789

گفتن منم تگ‌کن

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زعفران دم کردع ادویع مخصوص مرغ و برگ بو 

برگ بو چه تاثیری تو طعمش داره

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

زعفرون دم کرده 

دارچین 

کرفسم تو طعم زرشک پلو خیلی تاثیر داره

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

مامانم اول با پیاز و زردچوبه میجوشونه.بعد میشوره میذاره هشک بزن توی میازو زردچوبه یکم سرخ میکنه وبعد رب تفت داده شده واب.برای چاشنی نمک فلفل اویشن دارچین زعفرون ابلیمو ویکم شکر والوی خورشتی

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ

تخم گشنیز با پودر پاپریکا و زنجبیل و فلفل و زردچوبه و نمک 

اینا رو کامل میمالونم به تیکه های مرغ بعدش میچینم تو تابه در دار روشون پیاز زیاد و سیر میریزم با کره یا روغن آخرشم دست و دلباز زعفرون دم کرده زیرشو روشن میکنم با شعله کم میپزه خوده پیازا اب میندازه آخر کار آبلیمو میریزم 😋😋😋

پودر تخم گشنیز و آویشن میزنم علاوه بر فلفل و زردچوبه و نمک 

تازگیا مرغ و از روز قبل با پیاز و فلفل دلمه نمک و فلفل زردچوبه و آویشن چ پودر تخم گشنیز مزه دار میکنم طعمش خیلی بهتر میشه بعد هم سرخش‌میکنم لا به لاش هویج و فلفل دلمه چند تا دونه کرفس و سیر میریزم بعد پیاز و سرخ‌میکنم رب اضافه میکنم (من یه کمی هم رب انار میریزم ) و تفت میدم با ادویه بعد آب جوش اضافه میکنم میریزم رو‌مرغا میذارم بپزه اخر سر هم زعفرون آب شده

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

ببخشید تو تاپیکی گفتید همسرم سوپر مارکت دارن میشه بپرسم درامدشون چقدر 

منم همسرم قراره شریکی سوپر مارکت بزنه

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز