2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن مهم اینه شماروانتخاب کرده

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
حساس نشو پسر عمو دختر عمو برا آدم عزیزه منم یکی ازپسر عموهام همسنمه همیشه به همسرم میگم من فلانی روا ...

نه ولی اینا اصلا با عمو ها و لچهاشون رفتامد ندارن 

اصلا این یه مورد فرق میکنه 

احساس میکنم اگه برادر شوهرم جاریم نمی‌گرفت شوهرم میگرفتتش😐😐😐

چون جاریم چند ماه بزرگتره نشده وگرنه میگرفته😐

نه ولی اینا اصلا با عمو ها و لچهاشون رفتامد ندارن  اصلا این یه مورد فرق میکنه  احساس میک ...

نه خیرم بابا این حرفا چیه اگر رفت وآمد نداشتن که برادر شوهرت جاریت رو نمی گرفت بعدشم شاید شوهرت عروسش رو به چشم خواهری می بینه که واقعا خواهرش هم هست عزیزم نگران نشو این فکرای الکی رو هم بنداز دور

جاری منم دخترخاله ی همسرمه خیلی صمیمی بودن با شوهرم بهش تذکر دادم هم به جاریم هم به همسرم که دوست ندارم باید حدتونو بدونین از هم فاصله بگیرین صمیمی نشین باهم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز