راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
حساس نشو پسر عمو دختر عمو برا آدم عزیزه منم یکی ازپسر عموهام همسنمه همیشه به همسرم میگم من فلانی رواز بقیه پسر عموهام بیشتر دوست دارم البته آقایی هم پسر عمومه حساس نمیشه
نه ولی اینا اصلا با عمو ها و لچهاشون رفتامد ندارن اصلا این یه مورد فرق میکنه احساس میک ...
نه خیرم بابا این حرفا چیه اگر رفت وآمد نداشتن که برادر شوهرت جاریت رو نمی گرفت بعدشم شاید شوهرت عروسش رو به چشم خواهری می بینه که واقعا خواهرش هم هست عزیزم نگران نشو این فکرای الکی رو هم بنداز دور
جاری منم دخترخاله ی همسرمه خیلی صمیمی بودن با شوهرم بهش تذکر دادم هم به جاریم هم به همسرم که دوست ندارم باید حدتونو بدونین از هم فاصله بگیرین صمیمی نشین باهم
فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤