2777
2789
عنوان

نامزدم ..

601 بازدید | 33 پست

سلام 

دخترا  واسه دختری که  در مرحله نامزدی و اشناییه و  (عقد نیست )  فقط نشونه اوردن   ۶  ۷ماهه

عیدی  میبرن ؟  

نامزدم  محل کارش  یه استان دیگه س  

امروز به من میگفت  برگشتم  شهرمون باهم بریم برات خرید کنم  من باید برم  یا نه؟! 

چون از اول اسفند  محل کارش بوده  تقریبا ۳  هفته تا ۱  ماه میمونه  قبلش  اینجا نبود ))))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب دوست داره برات خریدکنه دختر برووو

دخترا چ عجیبن 

خرج نکنه میگن خسیسه 

خرج بکنه نمیرن 😑

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اخه  ما ک عقد نکردیم ! اون  اصرار داره من لباس خریدم  واسه چی دوباره برم بخرم

ای بابا برو بگیر دیگه حالا اگه نمیگفت تاپیک میزدی نامزدگ برام هیچی نمیخره خرج نمیکنه برام 😥برو یه چیزی بگیر که نداری یا مثلا یه تیکه طلا بگیر😉

هیچ جواهری تو دنیا به اندازه تو ارزشمند نیست 💎بانو💎

برو بابا....وقتی خودش داره میگه یعنی دوست داره بخره برات...بهتره یاد بگیره خرج داری😉😉حتما برو و بهترین چیزارو بخر

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ای بابا برو بگیر دیگه حالا اگه نمیگفت تاپیک میزدی نامزدگ برام هیچی نمیخره خرج نمیکنه برام 😥برو یه چ ...

طلا خودش باید  پیشنهاد بده 

من ک اصلا  روم‌نمیشه بگم 😐😶 

بخدا من لباس هم روم‌نمیشه