2777
2789
عنوان

نامزدم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 33 پست
😂😂😂اره واقعاااا ... من نامزدم خاله هاش امدن خونشون مادرش ی زنگ نزد تعارف کنه برای اشنایی باخاله ه ...

خاک تو سرش 

عیب نداره عشقم تو فکرش نرو

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
QUOTE=230989033]دخترا چ عجیبن  خرج نکنه میگن خسیسه  خرج بکنه نمیرن 😑[/QUOTE]

میشه عکس ناخناتو ببینم،؟😁😁😁😁

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا خودش باید  پیشنهاد بده  من ک اصلا  روم‌نمیشه بگم 😐😶  بخدا من لباس هم روم ...

خجالتی نداره عزیزم 😊اون الان داره لحظه شماری میکنه که بیاد باهم برید خرید 😊هر چی پیشنهاد داد بگیر  برا خودت انشاالله که خوشبخت بشی😍😍

هیچ جواهری تو دنیا به اندازه تو ارزشمند نیست 💎بانو💎
عزیزم عقد کردین؟ میتونم ی سوال بپرسم تاپیکاتون خوندم و متوجه شدم دختر بسیار فهمیده ای هستی ... ایشا ...

نه  هنوز عقد نکردم 

فک کنم  حدودا بیست و پنج  سی باشه 

دقیقشو نپرسیدم  

نامزدم  استخدامه 

ولی قراردادی و ..  رو نمیدونم  ولی  زیر  ۱۵  نیستن  

عزیزم عقد کردین؟ میتونم ی سوال بپرسم تاپیکاتون خوندم و متوجه شدم دختر بسیار فهمیده ای هستی ... ایشا ...

گلم  نامزدت  مهندس نفته ؟ اقماریه ؟؟؟ 

یکم سخته زندگی  با اینجور مشاغل  

گلم  نامزدت  مهندس نفته ؟ اقماریه ؟؟؟  یکم سخته زندگی  با اینجور مشاغل  

من دوس پسرم ک عشقم بود شرکت نفتی بود یک هفته اونجا یک هفته شهرمون راستش خیلی خیلی بهم سخت میگذشت و تموم کردیم باهم هرچند در حقمم نامردی کرد

اما خب منم همسن توام و دارم نامزد میکنم منم مال مرکز استانم و ایشون شهرستانی ولی موقعیتش خوبه واسه همون فعلا قبول کردم ولی باید برم شهرشون 

نامزدت عزیزم خیلی دست و دلبازه  مال من همون شرکت نفتیه ک هیچی تو یکسال برام نخرید فقط یبار ۵۰۰ ...

اره   دست و دلبازه 

کلا خانواده ش ؛ مامانش خواهراش  خیلی  اهل خرید و خرج کردن و .. هستن  

ولی من تا الان ازش چیزی نخواستم 

هرچیزی خریده یا پول  ب کارتم واریز کرده  خودش انجام داده 

مثلا ب من میگه همکارام  ، خانم هاشون   کادو طلا میخوان یاگوشی یا ماشین میخوان   تو چرا  انقدر کم توقعی  😐😶😑 

من دوس پسرم ک عشقم بود شرکت نفتی بود یک هفته اونجا یک هفته شهرمون راستش خیلی خیلی بهم سخت میگذشت و ت ...

عزیزم   پسر همه چیز تمام  دیگه  پیدا نمیشه 

بالاخره  بالا پایین  دارن  

شماهم  فکراتو  بکن   اگه بله دادی دیگه تا اخرش  پای حرفت بمون  

پول مهمه ولی  واقعا  ادب   خانواده  اصیل   اخلاق خوب  معرفت و.. خیلی همه 

انشالله  خوشبخت بشی 😍

اره   دست و دلبازه  کلا خانواده ش ؛ مامانش خواهراش  خیلی  اهل خرید و خرج کردن و ...

تو هم دقیقا مثه منی ینی بیرون ک میرم میگن چی میخای میگم هیچی یا تهش ی بستنی 

نمیدونم کارمون درسته یا نه ، اما شخصیتمون اینجوریه

عزیزم   پسر همه چیز تمام  دیگه  پیدا نمیشه  بالاخره  بالا پایین  دارن ...

مرسی عزیزم ایشالا شمام خوشبخت بشی ، البته من هنوز جواب بله ندادم گذاشتم بعد محرم 

ولی خب رفتن از ی شهر بزرگ به ی شهر کوچیک یکم اذیتم میکنه ، اما الان بااین اوضاع اقتصادی آرامش تو شهرهای کوچیکه