2777
2789

سلام عیدتون مبارک❤ پسرم سه ماهشه و به علت شیرخشک کمکی دیگه سینمو نمیگیره😭بنظرتون شیردوش برقی به دردم میخوره حداقل تا 1سالگی شیرمو بدوشم بهش بدم؟ یه مارک خوب معرفی کنین ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یه مدت سینتو بزتذی دهنش کم کم عادت می‌کنه به خوردن شیر خودت 

منم با دخترم همین مشکلو داشتم یه مدت سینمو میذاشتم دهنش اولش نمی‌خورد یکم گریه میکرد بعد میدید چاره نداره میخورد تا کم کم عادت کرد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
تو روز بهش شیرخشک نده بهش موقع خواب و شبا بده من شیر دوش برقی استفاده کردم خوب بود فکر کنم مارکشmax ...

گلم تو روز سینمو نمیگیره فقط شبا تو خواب میگیره محبورم روزا خشک بدم

واقعا ینی ممکنه؟

اره عزیزم فقط یکم باید صبور باشی 

من جوری شده بود که گریه میکردم میگفتم بچم دیگه شیرمنو نمیخوره اما مامانم گفت وقتی شیر میخواد بجا شیشه سینتو بزار دهنش تا عادت کنه منم این کارو کردم خداراشکر نتیجه گرفت ولی چندروز اول خیلی نق میزد و بهونه می‌گرفت تا کم کم عادت کرد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من ک موفق نشدم دخترم از4ماهگی. ک اذیت کرد. و. سینه نگرفت تا6ماهگی خودمو کشتم بازم نمیخورد 4ماهش بود حتی 7-8ساعت شیر خشک ندادم تا مجبور بشه سینه بگیره. نگرفت اخرششم شیر خشکی شد

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍
توروخدا دعا کن پسر منم سینمو بگیره

ان شاء الله میگیره غصه نخور فقط همین کاری که گفتمو بکن و صبور باش چون اولش یکم بد قلقی میکنه