2777
2789
عنوان

اسکرین شات پیام ها، چقدر من ابلهم

258 بازدید | 14 پست

با این که توی تاپیک قبلی کلی مشورت کردم با شما ولی باز رفتم بهش گفتم و با هم صحبت کردیم، میخندیدیم و من خوشحال بودم منم خب تصمیم گرفتم بهش بگم کی هستم، خیییییلی اصرار کرد که بگم، ولی وقتی گفتم احساس کردم خورد تو ذوقش، یه حس خییلی بدی بهم دست داد، خییلی حالم بد شد اصلا یجوری شکستم که اگه یکم به خودم بیام یه آدم دیگه میشم.

الان عکس جوابش رو میزارم، فکر کردم میخنده ولی به نظر بد خورد تو ذوقش و ناراحت شد، خیلی گریه کردم و بالاخره گریم در اومد

من می‌خندیدم که جدی نگیره وگرنه خیلی دلم شکست.

اینقدر از صحبت کردن باهاش لذت می بردم که دارم به خودم میگم کاش نگفته بودم بهش و می تونستم هنوز باهاش صحبت کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶

فعلا سنت کمه فراموشش کن فکرتو با این چیزا درگیر نکن اگ میخواستی حرف دلتو بزنی رک میگفتی فلانیمو ازت خوشم اومده یکم پیامات بچگانه بود حالا بیخیال دیگ تو فکرش نرو

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚