setarekhanoomi مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 1832 عنوان خیلی تپل شده…. 193 بازدید | 2 پست بچه ها صورتم خیلی تپل شده، نمیدونمم چرا!! قبلا هم تپل بود ولی نه انقدر، ۵۴ کیلو هم هستم، وزنمم پایینه. ولی صورتم خیلی زیادی تپل شده و اصلا خوشم نمیاد قشنگ پف کردم، چیکار کنم؟؟ شما راهی دارین برای لاغریش؟؟ 1401/01/01 | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترگلشونم عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 1303 پسرا اینجوری دوست دارن خدایا شکرت 😘 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ