2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم امشب پرید ب شوهرم

358 بازدید | 12 پست

خواهرشوهرم گوشی آیفون فک کنم خریده بعد شوهرم گفت چرا پول رو آیفون دادی وسایل خونت تکمیل نیست جاش وسایل میخریدی یا ماشینتون رو عوض میکردین(پراید تیکه پاره دارن)بعد گفت نمیخوام دوس ندارم پولشو دارم میخوام پُزش رو بدم .بدون اینکه شوهرم یه تومن بده خریدم ن مثل زنای دیگه از شوهرشون بگیرن اگه میتونید خودتون بخرید ک مطمئنم هیچ کدومتون نمیتونید بگیرید‌.شوهرم گفت گوشی ۱۰ تومنی هم کارت رو راه مینداخت(منظورش این بود جمع کنید برید ماشینتون رو عوض کنید یا وسایل خونه بخرید)توی جمع بد پرید ب شوهرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرتم دیگه بهش گیر نده!   شاید شوهرت بد گفته اونم اینجوری پریده بهش!

بهش گیر نداد بهش گفت کاش بجاش ماشین عوض میکردین.اصلا بد نگفت.بار اولش نیست همیشه میپره ب شوهرم

بهش گیر نداد بهش گفت کاش بجاش ماشین عوض میکردین.اصلا بد نگفت.بار اولش نیست همیشه میپره ب شوهرم

خوب گاهی اوقات یه چیزی برای یه نفر مهمه ولی برای طرف مقابلش مهم نیست   منم چند سال پیش پول برای یه وسیله ای دادیم که از نظر مادرشوهرم اصلا ضروری نبود و اون مدام گیر می داد که این چیه خریدین!!!   در صورتی که خودش هزار خرج بی خود می کنه ولی کسی جرات نداره بهش چیزی بگه!!! 

الان میخورنت 

خدایا میشه پدرم خوب بشه خیلی سختی کشیده به ارزوش برسه،مادرم مریضیش برطرف بشه ،برادرم کار خوب پیدا کنه ازدواج کنه،خواهرم یه بخت خوب قسمتش بشه،دخترمو شوهرم همیشه سلامت باشن،خودمم جونم بشه فدای همشون ناراحتیشونو مریضیشونو نبینم ای خدا محافظ خانوادم باش