2777
2789
عنوان

گشنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 34 پست
ب بابات بگو دختر دوست نیس مگه؟ خدارحم کرده شاغلی .چ مادر قدرنشناسی .شاید توقع داشته برا عیدش از حقو ...

نه همیشه همینه سرکار رفتنم بخاطر فرار از خونه‌س ۶ صبح میرم تا ۷ شب جدیدا یه کار دیگه پیدا کردم تا ۱ شب برم خونه نباشم خاله ها که شهرستانن خیری هم ازشون نمیریسه عمه ها هم مامانم نمیزاره باهاشون حرف بزنم اونام از مامانم میترسن چیزی بهش بگن 

امیدوارم مشکلاتت حل بشه ب زودی بخت خوبی نصیبت شه . اما بدون مادرت فقط یدونه س ینی هیچ کسی تو چن‌میلیارد ادم نمیتونه جای مادرت باشه .تو نمیتونی مادرتو عوض کنی همونجوری احترامش کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امیدوارم مشکلاتت حل بشه ب زودی بخت خوبی نصیبت شه . اما بدون مادرت فقط یدونه س ینی هیچ کسی تو چن‌میلی ...

ممنون از دلداریت عزیزم ولی واقعا در حقم بد کرده اگه قرار باشه یه نفر و تو زندگیم نبخشم مامانم و از خدا میخوام تقاص کاراشو پس بده من ۲۲ ساله ببینی انگار ۳۲ سالمه پیر شدم از کاراش

ممنون از دلداریت عزیزم ولی واقعا در حقم بد کرده اگه قرار باشه یه نفر و تو زندگیم نبخشم مامانم و از خ ...

خدا مهر مادری مادرتم بیشتر کنه اونم دختر ک دلسوز و همراه مادره نمدونم چرا متوجه نیس بلخره پیر میشه و محتاح

با داداشت خوبه؟

خدا مهر مادری مادرتم بیشتر کنه اونم دختر ک دلسوز و همراه مادره نمدونم چرا متوجه نیس بلخره پیر میشه و ...

ممنون گلم با اون بهتر از منه اما با اونم هر روز دعواشه