2777
2789
عنوان

گشنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پاشو تنبلی نکن 😕 جون ندارم چیه قندت میفته شب عیدی 

۲ تا شیرینی و یه گز خوردم واقعا ۵ تا دندون ندارم و نون نمیتونم بخورم فقط برنج یا ماکارونی که اونم دیره براش و مامانم دعوا میکنه

پاشو یه چیزی به اندازه خودت درست کن سعی کن جایی هم کثیف نکنی حالا یا نیمرو یا املت هر چی که دارین

من تا از دندونام ریخته و فقط ریشه داره نون نمیتونم گاز بزنم باید برنج یا ماکارونی باشه

چن سالته مادرت چن سال

ی پیکنیک گوچلو بگیر با ی قابلمخ برو از کیسه برنج وردا درس کن ی کنسرو تن ماهیم بجوشون

من وقتی قهر میکردم میرفتم طبقه بالا و ی پارچ شربت درس میکردم میخوردم تا ریخته کسیو نبینم البته منم دندونام ب فاک رف و ایمپلنتیه

چن سالته مادرت چن سال ی پیکنیک گوچلو بگیر با ی قابلمخ برو از کیسه برنج وردا درس کن ی کنسرو تن ماهیم ...

من ۲۲ مادرم ۴۷ مامانم پارم میکنه تو اتاق غذا درست کنم خودش میگه اشپزخونه نه وای به حال اتاق

ایمپلنت درد داشت چند وقته زدی راضی و دونه ایی چند من واقعا ندارم ۵ تا دندون ایپملنت کنم بقیه هم پر و عصب کشی میخواد😭

اگ ریشه داری میشه پستو روکش کنی اما اگ ریشت مرخصه باز میشه بریج کنی خونه اخر ایمپلنت

ن دردش از کشیدن کمتره

زودتر درستشون کن سنی نداری دختر

شماره مامانتو بده صحبت کنیم کدوم شهرین نمیشه ک معدت جزوولز کنه 

اگ ریشه داری میشه پستو روکش کنی اما اگ ریشت مرخصه باز میشه بریج کنی خونه اخر ایمپلنت ن دردش از کشید ...

انقدر عذابم میده از حرص دندونام اینطور شده امروز از کنار خونه در حال ساخت و ساز رد میشدم با خودم میگفتم یه اجر بیفته رو سرم بمیرم راحت شم کاش فقط غذا بود

بریج و ایمپلنت چقده هزینه؟

اگ ریشه داری میشه پستو روکش کنی اما اگ ریشت مرخصه باز میشه بریج کنی خونه اخر ایمپلنت ن دردش از کشید ...

من کرجم تهران کار میکنم کلی حقوقمم اونقدر زیاد بنونم‌خرج ایمپلنت کنم

انقدر عذابم میده از حرص دندونام اینطور شده امروز از کنار خونه در حال ساخت و ساز رد میشدم با خودم میگ ...

ب بابات بگو دختر دوست نیس مگه؟

خدارحم کرده شاغلی .چ مادر قدرنشناسی .شاید توقع داشته برا عیدش از حقوقت ی چیزی بخری. بلخره هر کسی ی رگ‌خابی داره ...

تهران ایمپلنت کره ای از ۴/۵ هس تا ۶ .‌اروپایی از ۸ ب بالا.

بریج هم قیمت ۳تا روکش میشه. هر واحد روکش حدقل ۱ تا ۱/۵

از خاله ی عمه ی دنمیشه کمک گرف؟